Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de graţie primită de Becali. FCSB nu mai înseamnă nimic în Liga I. Adevăratul motiv pentru care Budescu l-a refuzat pe patronul roş-albaştrilor

Lovitură de graţie primită de Becali. FCSB nu mai înseamnă nimic în Liga I. Adevăratul motiv pentru care Budescu l-a refuzat pe patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a surprins pe toată lumea când a decis să revină în Liga I. La începutul acestei săptămâni, mijlocaşul a semnat pe două sezoane cu Astra Giurgiu.

Constantin Budescu a fost marele transfer anunţat în nenumărate rânduri de Gigi Becali în această vară. De altfel, patronul roş-albaştrilor a şi declarat că Budescu nu va semna cu o altă echipă din Liga I în afară de FCSB. În ciuda tuturor acestor lucruri, Budescu a preferat, până la urmă, să revină la Giurgiu, unde va evolua în următoarele două sezoane.

Iar marele semn de întrebare este pus de decizia luată de mijlocaşul de 30 de ani. Conform fanatik.ro, fostul jucător al celor de la Al Shabab avea o relaţie foarte bună cu Mihai Stoica şi datorită acestei prietenii ar fi fost dispus să revină la FCSB. 

Budescu l-a refuzat pe Becali şi n-a mai venit la FCSB

Cum Mihai Stoica şi-a dat demisia de la FCSB, Constantin Budescu şi-a calculat cu mare atenţie toţi paşii şi a renunţat la o ideea unei reveniri la gruparea roş-albastră. Imediat după plecarea directorului sportiv de la vicecampioana României, mijlocaşul s-a hotărât să-l refuze pe Becali şi a preferat să semneze cu Astra Giurgiu.

”Eu nici nu trebuie să mă întâlnesc cu Budescu. El, dacă îşi va rezilia contractul cu arabii, vine direct la noi, nu trebuie să ne întâlnim înainte. Ce pot să vă spun sigur este că Budescu, dacă vrea să revină în Liga I, vine doar la noi”, spune Becali la începutul acestei veri.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare