Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Ce transfer face Edi Iordănescu la CFR Cluj. Este printre cei mai buni jucători din acest sezon

Lovitură de teatru. Ce transfer face Edi Iordănescu la CFR Cluj. Este printre cei mai buni jucători din acest sezongalerie foto

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu îşi doreşte să întărească echipa, în special apărarea şi vrea să-l transfere pe Andrei Piţian. Fundaşul în vârstă de 25 de ani este singurul jucător din Liga 1 care a bifat toate minutele, în acest sezon.

Neînvins pe banca lui CFR Cluj, în campionat, Edi Iordănescu pregăteşte transferurile pentru anul care urmează. Mai ales că are ca obiectiv titlul. Unul dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu vrea să-i transfere la CFR Cluj este Andrei Piţian, unul dintre cei mai constanţi jucători din acest sezon.

Transfer surpriză la CFR Cluj. Edi Iordănescu vrea să-l aducă pe Andrei Piţian

Edi Iordănescu a reuşit să obţină cu CFR Cluj 10 puncte în 4 etape, o medie excelentă. În plus, în aceste 4 etape, CFR Cluj n-a încasat niciun gol şi se află în prezent la 3 puncte în spatele liderului FCSB.

Cu toate acestea, antrenorul lui CFR Cluj vrea să întărească apărarea. Mai ales că Cestor este în continuare accidentat şi nu va reveni prea curând. Edi Iordănescu vrea să aibă însă posturile acoperite, mai ales că a doua parte a campionatului se anunţă foarte intensă.

În acest context, Edi Iordănescu şi-a propus să transfere la CFR Cluj cel puţin un fundaş central. Favorit este Andrei Piţian, unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1. Fundaşul Chindiei Târgovişte este singurul jucător din Liga 1 care a jucat toate minutele din acest sezon.

Edi Iordănescu îşi doreşte să-l transfere la CFR Cluj şi are şanse mari de reuşită, mai ales că Piţian se află în ultimele 6 luni de contract cu Chindia. 

Lui Piţian i-ar surâde un transfer la CFR Cluj

Într-un interviu pentru Fanatik, fundaşul în vârstă de 25 de ani a declarat că i-ar plăcea să se transfere la CFR Cluj, deoarece îşi doreşte să ajungă la o echipă mare: 

”Ar fi o onoare pentru mine să fac pasul spre o echipă cu pretenţii, dar momentan sunt sub contract cu Chindia şi vreau să rămân concentrat la ce am de făcut aici. Am intrat în ultimele şase luni de contract, în vară voi fi liber şi voi vedea ce se va întâmpla”, a comentat Piţian un eventual transfer la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: andrei pitian 

viewscnt
Articole similare