Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! David Silva a fentat-o pe Lazio şi a semnat cu Real Sociedad!

Lovitură de teatru! David Silva a fentat-o pe Lazio şi a semnat cu Real Sociedad!

La Liga

Comentarii

David Silva (34 de ani) şi-a terminat contractul cu Manchester City odată ce echipa a fost eliminată din UEFA Champions League, însă nu va mai ajunge la Lazio. El a devenit jucătorul spaniolilor de la Real Sociedad

Lazio i-a oferit un contract lui David Silva în urmă cu o săptămână, urmând ca spaniolul să îşi dea acordul şi să îl semneze, lucru care nu s-a întâmplat .

Drept urmare, Claudio Lotito, proprietarul lui Lazio, i-a dat un ultimatum lui Silva.Intre timp, fotbalistul caruia Manchester City vrea sa-i faca statuie, a devenit jucatorul lui Real Sociedad!

El a fost anuntat de catre gruparea basca luni noaptea si va purta pe tricou, numărul 21.

David Silva a fost cumpărat de Manchester City în 2010, de la Valencia, pentru 28,75 milioane de euro, iar pe parcursul celor 10 ani petrecuţi la Manchester, Silva a intrat definitiv în istoria clubului, ca fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din era modernă a echipei.

A fost căpitan şi a luat parte la toate cele patru titluri câştigate în Premier League. În total, spaniolul a îmbrăcat de 436 de ori tricoul lui City, a marcat 77 de goluri şi a oferit 140 de assist-uri.

Înainte să ajungă la Manchester City, Silva a jucat la Valencia timp de şase sezoane, marcând de 31 de ori în 168 de meciuri

Afla mai multe despre: david silva 

viewscnt
Articole similare