Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Victor Piţurcă este implicat din umbră la o echipă uriaşă din România: ”El vrea să facă lucrurile extraordinar de bine”

Lovitură de teatru. Victor Piţurcă este implicat din umbră la o echipă uriaşă din România: ”El vrea să facă lucrurile extraordinar de bine”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Bumbescu a dezvăluit că Victor Piţurcă este implicat neoficial la echipa sa de suflet. Legendarul fundaş susţine că Piţurcă este sfătuitorul din umbră al lui Daniel Opriţa şi s-ar putea implica şi mai mult dacă Steaua reuşeşte să promoveze în liga secundă.

Victor Piţurcă este liber de contract după ce în urmă cu un an s-a despărţit de Universitatea Craiova. Însă fostul selecţioner nu stă departe de fotbal. Adrian Bumbescu a dezvăluit că antrenorul în vârstă de 64 de ani este implicat din umbră la Steaua şi că este foarte aproape de echipa la care a reuşit cele mai mari performanţe din carieră.

Victor Piţurcă, implicat din umbră la echipa sa de suflet

Bun prieten cu Victor Piţurcă, Adrian Bumbescu a dezvăluit că fostul selecţioner este foarte implicat în activitatea Stelei, chiar dacă preferă să o facă neoficial. Bumbescu susţine că Piţurcă este sfătuitorul din umbră al lui Daniel Opriţa, dar implicarea sa ar putea fi şi mai mare dacă Steaua reuşeşte să promoveze în liga secundă.

Adrian Bumbescu susţine că Victor Piţurcă ar putea chiar să preia funcţia de manager general al Stelei, dacă echipa va reuşi să urce în următoarea ligă.

”Piţurcă din umbră s-ar putea să se alăture proiectului la promovarea în Liga a 2-a. (Edi Zelgin: Simţiţi că Piţurcă poate veni la Steaua odată cu promovarea în Liga a 2-a?) Sigur. (Zelgin: Este şi acum la echipă?) El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, vorbesc, l-a avut jucător. (Zelgin: Victor Piţurcă este implicat acum la Steaua...) Da. Este neoficial.

Îl văd oficial, pentru că Piţurcă este omul care vrea să facă lucrurile extraordinar de bine, cum le gândeşte el. Dacă i se oferă ceea ce consideră el că e nevoie, el imediat, în secunda 10 a venit. (L-aţi vedea antrenor, manager general?) Mai mult manager. Cum să nu? (Să vină şi la Liga 2?) Da”, a dezvăluit Adrian Bumbescu la Look Sport Live.

Piţurcă a recunoscut la Telekom Sport că vrea să se implice la Steaua

Pe 6 iunie 2019, invitat în platoul Telekom Sport, Victor Piţurcă a recunoscut că a vorbit cu cei din conducerea Stelei şi că vrea să pună umărul la reconstruirea echipei. Încă de atunci, fostul selecţioner a ţinut să sublinieze că nu este interesat să vină ca antrenor.

În schimb, a vorbit despre cum Steaua trebuie să se dezvolte pe toate departamentele şi spunea atunci că şi-ar dori să construiască în Ghencea una dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa:

”(Aţi fost contactat de cei de la CSA?) Da, am fost contactat. Nu se pune problema să vin ca antrenor, nu o să îmi permit să antrenez acum în liga a patra, în liga a treia. Sunt destui copii care pot face lucrul acesta, o pot lua de la zero [...] Trebuie infrastructură pentru academie, infrastructură, e vorba de milioane de euro. Aici pot fi atrase şi fonduri. Dacă e Steaua, mă gândesc. Deschis sunt.

Chiar dacă nu o să merg, o să fiu deschis şi o să ajut cum pot. Dacă ar fi să mă înham eu la treabă, trebuie să am garanţii. 38,47 Nu trebuie să stăm numai în Ministerul Apărării. Eu nu văd lucrurile aşa”, dezvăluie Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian bumbescu 

viewscnt
Articole similare