Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura pe care o încearcă Gigi Becali! El este ţinta numărul 1 pentru atacul roş-albaştrilor. Presa străină a confirmat interesul

Lovitura pe care o încearcă Gigi Becali! El este ţinta numărul 1 pentru atacul roş-albaştrilor. Presa străină a confirmat interesul

FCSB

Comentarii

Italienii au aflat de interesul lui Gigi Becali pentru George Puşcaş, atacantul naţionalei de tineret a României.

”Steaua Bucureşti a contactat clubul Palermo în vederea transferului lui George Puşcaş” anunţă, în exclusivitate, jurnalistul italian Christian Pravata, cel care a anunţat şi transferul lui Adrian Stoian la FCSB.

”Mă bucur că se interesează echipe româneşti de mine. Eu, de mic, am plecat de acasă şi deocamdată mă simt bine în Italia. Să vedem acum dacă voi schimba campionatul, nu e nimic clar deocamdată” mărturisea George Puşcaş la finalul lunii mai.

Şi Becali a confirmat că este interesat de transferul atacantului naţionalei de tineret a României: ”Îl doresc de mult timp. Am oferit 3 milioane de euro pentru el, dar nu a vrut. Acum cred că valorează şi mai mult” explica patronul roş albaştrilor.

Totuşi, situaţia incertă a clubului Palermo, l-ar putea determina pe Puşcaş să se gândească la oferta lui Becali. Interesul său este să joace, iar interesul clubului italian este să-l păstreze în circuit pentru a-l putea vinde pe mai mulţi bani. Dacă nu vor exista alte oferte tentante pentru clubul italian din punct de vedere financiar, Palermo l-ar putea împrumuta pe Puşcaş în România. O variantă care-i convine de minune şi lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: george puşcaşfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare