Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ludogoreţ a solicitat UEFA precizări cu privire la situaţia din Lombardia legată de coronavirus, înaintea returului cu Inter

Ludogoreţ a solicitat UEFA precizări cu privire la situaţia din Lombardia legată de coronavirus, înaintea returului cu Inter

UEFA Europa League

Comentarii

Clubul Ludogoreţ Razgrad a anunţat, pe site-ul oficial, că a solicitat UEFA precizări cu privire la situaţia din Lombardia legată de coronavirus, în contextul în care va juca săptămâna viitoare în Italia cu Inter Milano, în Liga Europa.

“Ludogoreţ aşteaptă un comunicat oficial al UEFA şi o explicaţie de la Inter cu privire la situaţia de la Milano”, a precizat gruparea bulgară.

Clubul a solicitat informaţiile deoarece peste 600 de fani ai echipei Ludogoreţ ar urma să facă deplasarea în Italia pentru partida de joi. Mulţi dintre suporteri şi-au cumpărat bilete de avion, iar ceilalţi s-au înscris pentru deplasări organizate cu autocarul. “În cazul în care va primi explicaţiile de la UEFA şi Inter, clubul îi va informa imediat pe suporteri printr-un mesaj pe site-ul oficial. PFC Ludogoreţ va ţine legătura cu autorităţile diplomatice Bulgaria cu privire la situaţia din Italia”, se arată pe site-ul clubului bulgar.

În urmă cu trei zile, Ludogoreţ Razgrad a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Internazionale Milano, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Returul este programat joia viitoare.

La Ludogoreţ Razgrad sunt legitimaţi Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare