Experiențe împreună.
You are here:

"M-am gândit puţin şi la CFR Cluj. Să o ajut". Marcatorul lui Sepsi, moment de sinceritate după victoria cu FCSB: "Mi-am făcut treaba aici"

"M-am gândit puţin şi la CFR Cluj. Să o ajut". Marcatorul lui Sepsi, moment de sinceritate după victoria cu FCSB: "Mi-am făcut treaba aici"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Claudiu Petrila (20 de ani), fotbalistul împrumutat de CFR Cluj la Sepsi, a recunoscut că s-a gândit şi la echipa din Gruia, după ce a deschis scorul cu FCSB.

Fotbalistul împrumutat de Sepsi de la CFR Cluj a lovit-o pe FCSB

Claudiu Petrila a marcat în minutul 28, în victoria lui Sepsi cu FCSB, iar la final a analizat meciul de la Giurgiu: "Am câştigat aici şi vrem în continuare să fim cât mai sus. În prima repriză i-am dominat la tot. Din păcate, în a doua parte am fost puţin mai moi, dar e bine că am câştigat", a spus atacantul lui Sepsi. 

Petrila a progresat la Sfântu Gheorghe, iar la finalul sezonului se va întoarce la CFR Cluj. Campioana nu mai are de gând să-l împrumute, mai ales că se încadrează şi regulii U21. Fotbalistul nu a ascuns că s-a bucurat să-şi ajute şi echipa de care aparţine. 

"(n.r. Ai marcat şi pentru CFR Cluj?) Nu pot să spun că nu m-am gândit, pentru că m-am gândit puţin şi acolo, să-i ajut, dar până la urmă eu mi-am făcut treaba aici. Noi, dacă se poate (n.r. - să ieşim campioni). Dar, dacă nu, bineînţeles că CFR Cluj", a completat Petrila. 

VIDEO FCSB - Sepsi 1-2, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

 

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei