Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am gândit puţin şi la CFR Cluj. Să o ajut". Marcatorul lui Sepsi, moment de sinceritate după victoria cu FCSB: "Mi-am făcut treaba aici"

"M-am gândit puţin şi la CFR Cluj. Să o ajut". Marcatorul lui Sepsi, moment de sinceritate după victoria cu FCSB: "Mi-am făcut treaba aici"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Claudiu Petrila (20 de ani), fotbalistul împrumutat de CFR Cluj la Sepsi, a recunoscut că s-a gândit şi la echipa din Gruia, după ce a deschis scorul cu FCSB.

Fotbalistul împrumutat de Sepsi de la CFR Cluj a lovit-o pe FCSB

Claudiu Petrila a marcat în minutul 28, în victoria lui Sepsi cu FCSB, iar la final a analizat meciul de la Giurgiu: "Am câştigat aici şi vrem în continuare să fim cât mai sus. În prima repriză i-am dominat la tot. Din păcate, în a doua parte am fost puţin mai moi, dar e bine că am câştigat", a spus atacantul lui Sepsi. 

Petrila a progresat la Sfântu Gheorghe, iar la finalul sezonului se va întoarce la CFR Cluj. Campioana nu mai are de gând să-l împrumute, mai ales că se încadrează şi regulii U21. Fotbalistul nu a ascuns că s-a bucurat să-şi ajute şi echipa de care aparţine. 

"(n.r. Ai marcat şi pentru CFR Cluj?) Nu pot să spun că nu m-am gândit, pentru că m-am gândit puţin şi acolo, să-i ajut, dar până la urmă eu mi-am făcut treaba aici. Noi, dacă se poate (n.r. - să ieşim campioni). Dar, dacă nu, bineînţeles că CFR Cluj", a completat Petrila. 

VIDEO FCSB - Sepsi 1-2, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

 

Afla mai multe despre: sepsiclaudiu petrilafcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare