Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă doare sufletul!" EXCLUSIV | Reacţia lui Gabi Tamaş când a fost întrebat de Dinamo

"Mă doare sufletul!" EXCLUSIV | Reacţia lui Gabi Tamaş când a fost întrebat de  Dinamo
Comentarii

Gabi Tamaş a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport la prima convocare în naţionala României după o pauză de trei ani.

Fundaşul lui Hapoel Haifa şi-a exprimat dezamăgirea pentru situaţia în care se află în acest moment Dinamo, echipă de unde a făcut pasul spre fotbalul mare.

"Mă doare sufletul de orice echipă bună românească. Cum a fost şi Rapidul, Craiova, Timişoara.

Am avut campionat bun tare şi mă doare sufletul. Ţi-e mai mare dragul să vezi un derby cu stadionul plin, un Steaua - Dinamo sau Steaua - Rapid sau Dinamo - Rapid, astea erau derby-urile adevărate.



Nu ştiu ce se întâmplă (n.r. la Dinamo), nu pot să spun că nu sunt acolo, nu că nu ma intereseaza, pentru că până la urma urmei sunt român şi mă intereseaza de fotbalul din România, dar nu prea sunt implicat 100% în aceste subiecte şi nu vreau să le comentez
", a declarat Tamaş pentru Telekom Sport.

VEZI AICI INTEGRAL INTERVIUL ACORDAT DE GABI TAMAŞ

Campionatul în care "te simţi cu adevărat fotbalist"

Fundaşul de 34 de ani a vorbit şi despre situaţia la actuala echipă, unde spune că se simte excelent, însă rămâne impresionat de atmosfera din fotbalul britanic, unde a evoluat în două rânduri pentru WBA şi Cardiff City.

"Ca şi fani, ca şi atmosferă, viaţă, tot, îmi place foarte mult (n.r. la Hapoel Haifa). Poate am şi vârsta şi de asta m-am liniştit puţin şi îmi place foarte mult, dar respectul ca fotbalist îl primeşti în Anglia. Acolo eşti cel mai respectat ca fotbalist.

Am declarat de 1.000 de ori că mi-aş dori ca fiecare dintre jucătorii români să se ducă barem o luna, două, trei să vadă ce înseamnă să te simţi cu adevărat fotbalist"
, spune Tamaş.


 

Afla mai multe despre: gabi tamasdinamointerviu 

viewscnt
Articole similare