Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă ocup". MM alege a treia soluţie, un atacant român, dacă Garita şi Thiam nu se transferă la FCSB: "Are calităţi extraordinare"

"Mă ocup". MM alege a treia soluţie, un atacant român, dacă Garita şi Thiam nu se transferă la FCSB: "Are calităţi extraordinare"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să oficializeze transferurile plănuite în perioada de mercato din vară. Zilele acestea, Gigi Becali ar putea semna contractul cu noii jucători ai echipei, iar în privinţa postului de atacant conducătorii au şi o variantă de rezervă.

Ce se întâmplă dacă FCSB ratează transferurile din atac. MM Stoica are şi a treia variantă: "Am mare încredere în el"

Gigi Becali a decis să producă schimbări în lotul FCSB, din care au plecat jucători importanţi, precum: Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani. 

În privinţa transferurilor, Mihai Stoica a dezvăluit că anumiţi fotbalişti sunt aproape de a semna cu FCSB. În echipă sunt doriţi cel puţin doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant. 

În ultimele săptămâni au apărut informaţii despre Arnold Garita, Mamadou Thiam, Damjan Djokovic, doi fundaşi centrali străini şi Andre Duarte, iar negocierile sunt în derulare. 

Cel puţin pe postul de atacant, FCSB are pregătită şi o variantă de rezervă, în cazul în care Arnold Garita şi Mamadou Thiam nu se vor înţelege asupra trecerii la echipa finanţată de Gigi Becali. 

David Miculescu poate fi încercat din nou ca număr 9, un post pe care a mai fost folosit şi pe care a oferit puţine satisfacţii. În sezonul recent încheiat, fotbalistul sosit de la UTA a jucat în 50 de meciuri, dar a marcat doar de cinci ori şi a pasat decisiv de trei ori, de pe postul de atacant dreapta şi atacant central. 

Mihai Stoica a anunţat că se va ocupa personal de David Miculescu, cel care a fost păsuit de Gigi Becali în ultima stagiune. Însă, pretenţiile din partea sa vor creşte, în condiţiile în care FCSB a plătit 1.7 milioane de euro, pentru a-l cumpăra de la UTA. 

David Miculescu poate fi folosit din nou atacant central la FCSB

"Eu am mare încredere că în situaţia în care Compagno trebuie înlocuit, deşi eu îl văd un jucător foarte bun. Miculescu, de care mă voi ocupa personal, va fi o soluţie pentru noi şi în partea dreaptă, şi ca număr 9. Am foarte mare încredere în el. Trebuie să schimbe nişte chestii şi le va schimba. Are nişte calităţi extraordinare. Aşa îl văd eu. 

Compagno, dacă pleacă, pleacă pe bani mulţi. Pleacă pe clauză. Cum să fim nemulţumiţi? E al doilea golgheter al campionatului", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Expertul Orange Sport a oferit detalii şi despre cantonamentul FCSB din străinătate, unde va întâlni adversari importanţi. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicatransfer mm stoicatransferuri fcsbdavid miculescu 

viewscnt
Articole similare