Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Machin a fost demis de la Sevilla! Caparros e antrenor interimar. Surpriză mare din vară: un fost antrenor de la Real şi un super antrenor din America de Sud pe listă

Machin a fost demis de la Sevilla! Caparros e antrenor interimar. Surpriză mare din vară: un fost antrenor de la Real şi un super antrenor din America de Sud pe listă

La Liga

Comentarii

FC Sevilla l-a demis pe Pablo Machin, a doua zi după ce gruparea andaluză a fost eliminată din UEFA Europa League. Joaquin Caparros va conduce echipa până în vară.

Eliminarea suferită în faţa Slaviei Praga în UEFA Europa League i-a fost fatală tehnicianului Pablo Machin. Sevilla a anunţat astăzi demiterea antrenorului în vârstă de 43 de ani. Momentan, până în vară, Directorul Sportiv Joaquin Caparros se va ocupa de echipă. Din vară însă, FC Sevilla va căuta soluţii, urmând ca Joaquin să revină în funcţie de conducere.

 

 

Mai jos sunt cele trei variante de tehnicieni vehiculate de presa iberică pentru a prelua din vară, FC Sevilla.

1. Marcelo Gallardo (River Plate)

În ierarhia site-ului Fotbal World Rankings, Gallardo este cel mai bine cotat antrenor din lume. Antrenorul lui River Plate îi depăşeşte pe Ernesto Valverde, Pep Guardiola, Diego Simeone sau Max Allegri în ierarhia site-ului citat. De la săptămână la săptămână, în fiecare luni, acest site actualizează situaţia antrenorilor din întreaga lume în funcţie de ceea ce realizează tehnicienii. Sunt luaţi în calcul toţi antrenorii, indiferent că au sau nu echipă în prezent. Proaspăt câştigător al Copei Libertadores, Gallardo (43 de ani) este cel mai bine cotat tehnician care activează în America de Sud. A câştigat titlul în Uruguay cu Nacional şi nu mai puţin de 9 trofee cu River Plate, printre care şi de două ori Copa Libertadores. Sevilla l-ar dori din vară, dar ”El Muneco” pare greu de mişcat de pe Monumental.

2. Pepe Bordalas (Getafe)

Antrenorul revelaţie ale La Liga în acest sezon, Pepe Bordalas este o altă soluţie vehiculată de presa apropiată de Sevilla. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani pare aproape de a o duce pe ”Geta” în Liga Campionilor, ceea ce părea aproape imposibil la startul sezonului. Omul care a promovat-o pe Getafe din Segunda are 112 meciuri până acum la echipa de pe Colliseum Alfonso Perez şi doar 30 de înfrângeri.

3. Julen Lopetegui (Liber)

O variantă accesibilă de antrenor pentru că fostul selecţioner al Spaniei şi al Realului este acum liber de contract. Nu duce lipsă de oferte, dar poate fi o soluţie interesantă pentru FC Sevilla. Ajuns la 52 de ani, Lopetegui a început sezonul pe banca lui Real Madrid, el fiind ales drept succesor al lui Zinedine Zidane. Nu a confirmat şi a fost demis după ce echipa sa a fost spulberată în El Clasico, de eterna rivală. 

Afla mai multe despre: sevillamachin 

viewscnt
Articole similare