Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Magnus Johansson a condus primul antrenament al fetelor de la CSM Bucureşti: "Echipa este în topul 3 al celor mai bune de pe continent!"

Magnus Johansson a condus primul antrenament al fetelor de la CSM Bucureşti: "Echipa este în topul 3 al celor mai bune de pe continent!"

Handbal

Comentarii

Lotul echipei CSM Bucureşti, campioana naţională la handbal feminin, s-a reunit luni, când a efectuat şi primul antrenament sub comanda noului antrenor, suedezul Magnus Johansson

Antrenorul Magnus Johansson a recunoscut că nu a stat deloc pe gânduri când a primit oferta CSM-ului.

''Sunt mândru şi entuziasmat pentru noua provocare din cariera mea, cea mai mare, de altfel. Nu a fost o alegere grea, când m-au sunat cei de la CSM am acceptat imediat, pentru că este vorba despre unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. CSM este în topul 3 al celor mai bune echipe de pe continent, ne dorim să câştigăm Liga Campionilor, dar avem adversari grei, cum ar fi Gyor'', a afirmat Magnus Johansson.

Suedezul, care a antrenat ultima dată echipa norvegiană Molde, a mărturisit că nu se teme deloc de presiunea rezultatelor: ''Nu mi-e frică de demitere, deşi ştiu că au fost mulţi antrenori la CSM de-a lungul timpului. Înainte de a semna cu CSM am vorbit cu fostul antrenor, Per Johansson, şi m-a sfătuit să accept acest post. Sunt pregătit, gata de muncă''.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare