Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City continuă seria incredibilă de victorii! Trupa lui Guardiola a câştigat ultimele 17 meciuri, în toate competiţiile

Manchester City continuă seria incredibilă de victorii! Trupa lui Guardiola a câştigat ultimele 17 meciuri, în toate competiţiile

Premier League

Comentarii

Manchester City continuă să impresioneze, cu a 17-a victorie în toate competiţiile reuşită duminică, împotriva lui Arsenal. Trupa lui Guardiola arată imbatabilă la momentul actual şi este lider în Premier League, la 10 puncte peste a doua clasată. Într-un sezon în care Liverpool, Chelsea, Tottenham şi United au fost mult sub aşteptări, Leicester pare singura echipă care ar putea să o deranjeze pe City, în partea de sus a clasamentului. Însă, dacă ”cetăţenii” îşi continuă forma, va fi inevitabil ca aceştia să ridice trofeul Premier League, la sfârşitul sezonului.

Manchester City pare de neoprit la momentul actual. Formaţia lui Guardiola s-a impus cu 1-0, în faţa unei echipe încăpăţânate a lui Arsenal şi s-a desprins la 10 puncte de cea mai apropiată urmăritoare. Sterling a deschis scorul în minutul 2, iar reuşita sa a fost de ajuns pentru a aduce toate punctele la Manchester.

Este a 17-a victorie consecutivă a ”cetăţenilor” în toate competiţiile, ultima dată când aceştia nu au obţinut victoria fiind pe 15.12.2020, iar ultima înfrângere pe 21.11.2020. Cu doar 13 etape rămase, nimeni nu pare că o poate prinde pe echipa lui Guardiola.

Într-o partidă puternic disputată, defensiva lui City a făcut diferenţa. Deşi ”cetăţenii” au dominat posesia, Arsenal nu s-a dat uşor bătută şi a reuşit că creeze mai multe faze pe contraatac. Baieţii lui Guardiola au ţinut însă bine de rezultat şi au meritat probabil toate cele 3 puncte.

Kevin de Bruyne a revenit după o perioadă mai lungă în afara gazonului şi a reuşit să îşi facă prezenţa simţită, deşi City se descurcase destul de bine şi fără acesta, cu Gundogan impresionând în lipsa belgianului. Însă, cele mai multe laude îi sunt datorate lui Raheem Sterling. Englezul a avut o prestaţie senzaţională împotriva ”tunarilor” şi, pe lângă golul crucial înscris, a terorizat apărarea lui Arsenal tot meciul.

Astfel, City îşi consolidează poziţia de lider, în timp ce Arsenal rămâne pe locul al 10-lea şi speră să-şi recapete forma, pentru a prinde măcar un loc de Europa League. Pentru ambele formaţii urmează meciuri în competiţiile europene. City o va înfrunta pe Gladbach, în deplasare, în turul din optimile Champions League, iar Arsenal va disputa returul din şaisprezecimile Europa League, împotriva Benficăi, după 1-1 în prima manşă.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester cityarsenal 

viewscnt
Articole similare