Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, gata să "spargă banca" pentru transferul lui Leo Messi. "Cetăţenii" îşi trimit oameni la Barcelona pentru a negocia: ce ofertă au pregătit

Manchester City, gata să "spargă banca" pentru transferul lui Leo Messi. "Cetăţenii" îşi trimit oameni la Barcelona pentru a negocia: ce ofertă au pregătit

Manchester City

Comentarii

Manchester City s-a hotărât. Vrea să-l transfere pe Leo Messi (33 de ani) de la FC Barcelona şi a decis care va fi oferta pe care o vor face şefilor de pe Camp Nou, cu care speră să-i convingă să accepte despărţirea de starul argentinian, cel mai bun fotbalist din istoria clubului blaugrana.

Messi a anunţat că vrea să plece de la FC Barcelona şi, potrivit presei internaţionale, Pep Guardiola a vorbit deja cu acesta pentru a-l convinge să accepte să semneze cu trupa de pe Etihad Stadium. Noi informaţii apar acum despre interesul lui Manchester City pentru argentinianul crescut la clubul blaugrana.

Jurnalsitul italian Tancredi Palmieri anunţă, pe Twitter, că Manchester City a stiudiat foarte bine posibilitatea de a-l aduce pe Messi şi s-a hotârât că pot cheltui aproximativ 200 de milioane de euro într-o tranzacţie care implică o sumă de transfer şi jucători daţi la schimb pe Camp Nou. Mai mult, reprezentanţii de la Manchester City vor zbura la Barcelona săptămâna viitoare pentru a purta negocieri direct cu Messi şi tatăl său, care îi este şi agent.

Sursa citată mai scrie că decizia lui Messi de a se prezenta la antrenamentele de luni, când catalanii reiau pregătirile, este pentru a-i convinge pe şefii de pe Camp Nou să-i faciliteze plecarea. Leo Messi mai are contract cu FC Barcelona până în 2021 şi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, imposibil de plătit în circumstanţele actuale de către orice club din lume.

Afla mai multe despre: manchester cityofertaleo messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare