Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United doar egal în deplasare cu West Bromwich. City se desprinde la 7 puncte de urmăritoare

Manchester United doar egal în deplasare cu West Bromwich. City se desprinde la 7 puncte de urmăritoare

Fotbal

Comentarii

Formaţia antrenată de Ole Gunnar Solsjaer se distanţează la 7 puncte de City având şi un meci în plus. Leicester este la eglitate cu United, ambele formaţii având 46 de puncte.

Manchester United a făcut doar o remiză în deplasare cu West Bromwich Albion, scor 1-1. Penultima clasată în Premier League a deschis scorul după mai puţin de 100 de secunde de joc prin Mbaye Diagne. Tot gazdele au fost la conducere jocului după ce au deschis scorul. Cu un minut înainte de finalul primei părţi a jocului, United reuşeşte să egaleze prin Bruno Fernandes după o execuţie spectaculoasă.

Formaţia antrenată de Ole Gunnar Solsjaer se distanţează la 7 puncte de City având şi un meci în plus. Leicester este la eglitate cu United, ambele formaţii având 46 de puncte. West Bromwich este aproape retrogradată din Premier League. În acest moment echipa antrenată de Sam Allardyce are numai 13 puncte şi se află la 12 puncte de prima formaţia peste linia retrogradării. Doar Sheffield este în spatele celor de la WBA în clasament.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare