Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, după meciul foarte slab cu Botoşani: ”E cea mai frumosă înfrângere din viaţa mea!”

Mangia, după meciul foarte slab cu Botoşani: ”E cea mai frumosă înfrângere din viaţa mea!”

Cupa României

Comentarii

CS U Craiova a pierdut cu 2-1 returul cu FC Botoşani, din Cupa României, dar s-a calificat în finală cu 6-3 la general. Oltenii au făcut însă un meci foarte slab şi Devis Mangia spune că a fost greu să pregătească această partidă, după ce Craiova a câştigat cu 5-1 în tur.

La adăpostul acelui 5-1 din tur, jucătorii Craiovei au intrat relaxaţi pe teren. FC Botoşani a profitat şi a pus presiune încă din startul meciului, în speranţa că va reuşi o minune. Jucătorii lui Costel Enache au ratat ocazie după ocazie, dar până la urmă Craiova a reuşit să se califice în finală.

Devis Mangia se declară nemulţumit de felul în care jucătorii săi au intrat pe teren, dar spune că evoluţia le-a fost afectată de victoria categorică din tur:

”Ştiam că va fi un meci dificil. A fost o partidă dificil de pregătit, pentru că ne gândeam la scorul din tur. Sigur, nu pot să fiu mulţumit că am riscat în această dispută. Botoşaniul a făcut un meci bun, cu intensitate. Am avut dificultăţi, dar până la urmă am ajuns în finala Cupei după 18 ani. Este adevărat că Botoşaniul este echipa care a dominat, a fost dificil de pregătit un astfel de meci, pentru că jucătorii nu puteau să uite rezultatul din prima manşă. Suntem în finală, este cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cs u craiovafc botosanidevis mangiacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare