Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maradona şi-a dat demisia. Ce l-a determinat pe argentinian să părăsească banca Gimnasiei, după doar două luni

Maradona şi-a dat demisia. Ce l-a determinat pe argentinian să părăsească banca Gimnasiei, după doar două luni
Comentarii

Diego Maradona şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al celor de la Gimnasia, după cum a confirmat în presa din Argentina chiar preşedintele clubului, Gabriel Pellegrino.

Fostul mare fotbalist argentinian se afla pe banca echipei Gimnasia doar de două luni, iar în această perioadă a înregistrat o singură victorie şi alte patru înfrângeri în campionat. Conform declaraţiilor lui Gabriel Pellegrino, Maradona a decis să părăsească echipa, fiind nemulţumit de decizia preşedintelui de a nu mai candida la alegerile de sâmbătă pentru şefia clubului.

Cum Pellegrino îşi va încheia socotelile cu Gimnasia, antrenorul de 59 de ani a decis să nu mai continue la echipa clasată pe locul 22 în prima ligă argentiniană.

În cariera sa, Maradona a mai pregătit naţionala Argentinei, la Campionatul Mondial din 2010, dar şi echipele de club din Emiratele Arabe United, Al Wasl şi Al Fujirah. Înainte de a ajunge la Gimnasia, "El Pibe de Oro" a fost antrenorul echipei Dorados de Sinaloa, din liga secundă mexicană.

Afla mai multe despre: maradonagimnasia 

viewscnt
Articole similare