Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele anunţ aşteptat de suflarea dinamovistă. Iuliu Mureşan: ”Suntem cu banii la zi. Eu personal am semnat”

Marele anunţ aşteptat de suflarea dinamovistă. Iuliu Mureşan: ”Suntem cu banii la zi. Eu personal am semnat”

Fotbal intern

Comentarii

Situaţia financiară la Dinamo este pe drumul cel bun. Iuliu Mureşan a anunţat că jucătorii sunt cu banii la zi.

Marele anunţ aşteptat de suflarea dinamovistă. Iuliu Mureşan: ”Suntem cu banii la zi. Eu personal am semnat”

Administratorul special al formaţiei din Ştefan cel Mare a dezvăluit faptul că fotbaliştii pregătiţi de Flavius Stoican şi-au primit toate obligaţiile financiare din partea clubului.

Mai mult, jucătorii lui Dinamo aveau promise nişte prime pentru meciurile cu UTA Arad (0-0) şi Gaz Metan Mediaş (4-0). Iuliu Mureşan a anunţat că le-a achitat, asigurând faptul că chiar el a semnat documentele cu pricina.

”Băieţii au arătat în sfârşit că înţeleg ceea ce ne dorim de la ei şi acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem şi puncte, se putea şi mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat şi de obligaţiile financiare, iar eu personal am semnat ştatele pentru primele promise băieţilor.
 
Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noştrii au luptat admirabil chiar şi cu doi oameni mai puţin, cât şi cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun şi un punct. Acum nu ştiu dacă aceste prime au făcut ca băieţii să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat oficialul roş-albilor, Iuliu Mureşan, pentru ProSport.

Flavius Stoican: ”Acest punct ne dă încredere, suntem pe un drum bun”

”E un punct de moral pentru jucători, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Acest punct ne dă încredere, suntem pe un drum bun.

Începem şi noi să jucăm fotbal, suntem pe un drum bun. Nu trebuie să fim altfel decât am fost în ultima perioadă. Avem acum un lot destul de bun, iar banca de rezerve îşi spune cuvântul, deci chiar suntem un lot echilibrat şi chiar mă bucură şi le dă şi lor încredere”, a declarat Flavius Stoican, după remiza cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: dinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare