Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele Monchi nu subestimează CFR-ul: "Trebuie să dăm 100%". Cum vede dubla din 16-imile Europa League directorul sportiv al spaniolilor

Marele Monchi nu subestimează CFR-ul: "Trebuie să dăm 100%". Cum vede dubla din 16-imile Europa League directorul sportiv al spaniolilor

CFR Cluj

Comentarii

FC Sevilla este adversara campioanei României în faza eliminatorie a competiţiei, iar oficialul andaluzilor a vorbit pentru mediafax.ro despre înfruntările din luna februarie.

O echipă ca FC Sevilla sperie pe toată lumea mai ales atunci când o ai ca adversară în Europa League. Spaniolii au cucerit cinci trofee în ultimii 14 ani şi deţin acum recordul de victorii în această competiţie. Cu toate aceastea nu se consideră favoriţi în faţa CFR-ului, văzută drept o rivală periculoasă în dubla care se va juca în 16-imile competiţiei, pe 20 şi 27 februarie. Ramon Rodriguez Verdejo, cunsocut drept Monchi a vorbit despre cele două partide împotriva campioanei României cu mai puţin de două luni înaintea turului din Gruia.

"Primul gând a fost că este o echipă puternică, ştiu că formaţiile din România sunt competitive. Nu am crezut şi nu cred în niciun moment că deja suntem calificaţi. Sunt convins că Sevilla trebuie să dea 100% în ambele partide pentru a merge mai departe" declară directorul sportiv al celor de la FC Sevilla. 

CFR-ul i-a impresionat pe spanioli cu victoriile obţinute în faţa unor nume importante de pe continent. Iar ibericii au toate informaţiile despre ardeleni. 

"CFR-ul are jucători importanţi precum Djokovic, Omrani, Arlauskis, dar, din punctul meu de vedere, forţa CFR-ului este că grupul, este o echipă unită. Dan Petrescu este un antrenor important, care are multă experienţă în fotbalul profesionist şi ştie cum să îşi facă echipa să se dedice 100% la fiecare meci. Cred că, uşor, uşor, fotbalul românesc revine la nivelul anilor '90", a încheiat oficialul roş-albilor. 

Afla mai multe despre: cfr clujmonchisevillaeuropa league 

viewscnt
Articole similare