Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele pariu al lui Mourinho. Fotbalistul care demonstrează că ”trebuie să lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti cu adevărat”

Marele pariu al lui Mourinho. Fotbalistul care demonstrează că ”trebuie să lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti cu adevărat”

Manchester United

Comentarii

Anthony Martial este cel mai în formă fotbalist de la Manchester United. Şi, totodată, exemplul perfect de fotbalist care luptă pentru ceea ce-şi doreşte cu adevărat. Este de altfel declaraţia pe care francezul o făcea pe vremea când debuta la AS Monaco în Franţa.

Starul adus de la AS Monaco a fost la un pas de plecarea de pe Old Trafford, iar cauza principală părea să fie relaţia rece pe care atacantul o avea cu Jose Mourinho. Martial a rămas în cele din urmă la United şi a luptat pentru poziţia sa. L-a impresionat pe tehnicianul portughez la antrenamentele echipei şi nu doar că şi-a câştigat locul de titular, dar pare cel mai bun fotbalist al trupei lui Mourinho la această oră.

Drept dovadă, Martial a devenit după golul din partida cu Manchester City, al cincilea fotbalist francez din istoria Premier League care punctează în cinci prezenţe consecutive în campionat. El se alătură unui club select din care mai fac parte Nicolas Anelka, Thierry Henry sau Eric Cantona.

În acest sezon, Anthony Martial a marcat de 7 ori în 995 de minute jucate pentru Manchester United. Sezonul trecut marcase de numai 11 ori în 44 de meciuri.

Mourinho l-a folosit titular în acest sezon din etapa a şaptea. Până atunci fusese fie pe bancă, fie în afara lotului. Începând cu etapa a 8-a, Martial a marcat în fiecare rundă în partidele cu Newcastle, Chelsea, Everton, Bournemouth şi Manchester City. 

Vezi golul superb marcat de Martial cu Everton

Afla mai multe despre: anthony martialmanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare