Experiențe împreună.
You are here:

Maria Şarapova, eliminată în primul tur, la Rogers Cup

Maria Şarapova, eliminată în primul tur, la Rogers Cup

Tenis

Comentarii

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 81 WTA, benficiară a unui wild card, a fost învinsă, luni, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de Antett Kontaveit din Estonia, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 16, în primul tur al Rogers Cup.

Kontaveit s-a impus după un meci care a durat două ore şi 41 de minute.

Şarapova, fostă numărul 1 mondial, a jucat puţine meciuri în ultima perioadă, din cauza unei accidentări suferite la umăr, la finalul lunii ianuarie.

Rusoaica a abandonat meciul din primul tur de al Wimbledon, ultimul turneu la care jucase anterior. Ea s-a retras de pe teren la scorul de 4-6, 7-6 (4), 5-0 pentru franţuzoaica Pauline Parmentier.

La Toronto, în turul al doilea, Kontaveit va evolua cu americnca Venus Williams, locul 56 WTA, sau cu spaniola Carla Suarez Navarro, locul 26 WTA.

Într-u alt meci din primul tur, britanica Johanna Konta, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 13, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de ucraineanca Daiana Iastremska, locul 33 WTA.

Sportiva de 19 ani s-a impus după un meci de o oră şi 20 de minute şi va evolua în manşa a doua cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 39 WTA, sau cu italianca Camila Giorgi, locul 52 WTA.

Atât Şarapova, cât şi Konta erau pe partea superioară a tabloului Rogers Cup şi ar fi evoluat cu Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în finală.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe