Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Copil, după finala pierdută la Basel: "Sper ca lumea să mă susţină de acum". Mesajul pentru Federer

Marius Copil, după finala pierdută la Basel: "Sper ca lumea să mă susţină de acum". Mesajul pentru Federer

Tenis

Comentarii

Marius Copil a pierdut, duminică, finala turneului de la Basel, împotriva lui Roger Federer, numărul trei ATP. Elveţianul a câştigat partida în două seturi, 7-6(5) şi 6-4.

"Rezultatele obţinute în ultima vreme îmi dau mare încredere, acum sezonul s-a terminat pentru mine, fac o pauză şi apoi revin la Doha (n.r. - perioada 31 decembrie - 6 ianuarie). De când sunt mic mi-am dorit să joc cu Roger Federer, a fost ceva extraordinar, joc tenis de 17 ani şi visam la acest lucru, mă bucur că am avut ocazia să evoluez contra lui. Mă bucur că s-a întâmplat să ne întâlnim chiar în finală, nu în primele tururi. Mă bucur că lumea m-a descoperit acum, sper să mă susţină, m-ar ajuta foarte mult, foarte mult. Sper să scrie mai mult de tenisul masculin. La feminin stăm bine, Simona Halep a făcut ceva fenomenal şi ajută tenisul feminin extrem de mult. Dar şi Horia (n.r. - Tecău) are o grămadă de turnee câştigate şi face ceva extraordinar. Acum sper să fim şi noi mai urmăriţi. Sper la simplu să mai vină jucători din spate, să tragă în primii 100. Să fie mai pozitivi, pentru că sunt unii foarte buni", a declarat Marius Copil pentru News.ro.
 
Marius Copil i s-a adresat şi lui Federer tot în limba germană: ”Roger, a fost o onoare pentru mine să joc aici cu tine. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut în tenis, vorbesc pentru mine şi pentru toţi ceilalţi jucători din top 200. Sper ca de acum înainte să progresez în continuare. E foarte frumos să joci astfel de meciuri în astfel de locuri”.

Afla mai multe despre: marius copilroger federer 

viewscnt
Articole similare