Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, deranjat, a refuzat să vină la centenarul Rapidului! Ofiţerul de presă a arătat ce i-a scris pe WhatsApp şi a demontat un "fake": "Am ataşat făcătura"

Marius Şumudică, deranjat, a refuzat să vină la centenarul Rapidului! Ofiţerul de presă a arătat ce i-a scris pe WhatsApp şi a demontat un "fake": "Am ataşat făcătura"galerie foto

Rapid

Comentarii

Ofiţerul de presă de la Rapid Bucureşti, Lucian Ionescu, a oferit un mesaj public pe contul personal de Facebook, după ce antrenorul Marius Şumudică s-a arătat deranjat de felul în care i-a fost transmisă invitaţia la centenarul clubului.

Replica ofiţerului de presă de la Rapid după ce Marius Şumudică s-a arătat deranjat! 

Rapid Bucureşti va marca centenarul pe 25 iunie, printr-o serie de evenimente, unde sunt aşteptaţi suporterii şi personalităţile din istoria clubului. 

Printre cei invitaţi a fost şi fostul antrenor din Giuleşti, Marius Şumudică. De asemenea, tehnicianul ar fi trebuit să contribuie cu un video la ceea ce a organizat clubul. 

În schimb, Marius Şumudică s-a arătat deranjat de faptul că invitaţia i-a fost transmisă pe WhatsApp şi că a fost pus să se filmeze singur în timp ce transmite un mesaj clubului vişiniu. 

Lucian Ionescu, implicat în evenimentul centenarului, a oferit lămuriri. De asemenea, a dezminţit o imagine falsă apărută în mediul online, în care în dreptul lui Marius Şumudică apare un răspuns obraznic încheiat cu o jignire. 

"Am luat la cunoştinţă de dezamăgirea lui Marius Şumudică legată de faptul că, în numele clubului, l-am invitat la Centenar prin intermediul unui mesaj pe whatsapp. Da, îmi asum, eu sunt autorul. Nu îmi permit să polemizez cu Şumudică pentru că, din respect, nu am făcut-o niciodată, indiferent de situaţie, cu niciun fost jucător sau antrenor de-al Rapidului pentru simplul fapt că la toţi ţin la fel de mult. În plus, Şumi se află sus, pe un soclu de cristal, iar eu sunt doar un umil slujbaş în spatele reflectoarelor la clubul pe care îl iubesc.

Dar din respect pentru adevăr, trebuie să lămuresc cum stau lucrurile. Având în vedere că din 2016 mă ocup de relaţiile cu foştii jucători din diferite generaţii şi am reuşit să-i coagulez în fenomenul old-boys, la fel ca la inaugurarea stadionului, conducătorii clubului mi-au dat misiunea de a-i invita şi la Centenar. În paranteză, nu ştiam că funcţia de ofiţer de presă într-un club este atât de degradantă încât nu este normal ca eu să invit un fost jucător la un eveniment, aşa cum se discuta la o emisiune unde Şumi îşi exprima nemulţumirea. În fine, am întocmit o listă de aproximativ 200 de nume din Bucureşti, Provincie şi Diaspora! De ce 200? Pentru că, în viziunea noastră, nu au existat criterii de longevitate, meciuri jucate, goluri marcate, etc. Toţi sau aproape toţi cei care au îmbrăcat tricoul Rapidului şi puteau fi găsiţi erau invitaţi la un moment unic.  Am trimis tuturor, oameni din diferite generaţii, un mesaj în care le explicam că sunt invitaţi la Centenar şi i-am rugat să trimită şi un clip video de aproximativ 30 de secunde care să se încheie cu o urare adresată Rapidului la 100 de ani. Da, am adresat rugămintea fiecăruia şi am insistat să spună cine este şi câte ceva din trecutul rapidistic, pentru că sunt şi jucători din generaţii ale trecutului care poate nu sunt cunoscuţi de cei foarte tineri. Logistic şi din punct de vedere al distanţei nu puteam acoperi noi o paletă atât de mare de oameni împrăştiaţi pretutindeni. Sigur, după acest prim mesaj, fiecare urma să fie contactat sau a fost deja contactat telefonic, de mine şi de o colegă, pentru detalii ţinând de expedierea invitaţiilor, program la dineul oficial şi al zilei de 25, cazare, mese, bilete de avion, etc. Multe detalii, evident, diferite de la individ la individ.

Aproape toţi au răspuns. Unii au declinat invitaţia din varii motive, însă marea majoritate a confirmat participarea şi foarte mulţi foşti jucători s-au declarat fericiţi că Rapid nu i-a uitat. Foarte mulţi ne-au trimis şi video-clipurile şi o fac în continuare cu mijloacele tehnologice avute la dispoziţie. Ne-au trimis de peste tot de pe unde viaţa i-a trimis: Bucureşti, alte oraşe din ţară, alte meleaguri. Sincer vorbind, foarte greu de gestionat totul, dar nu imposibil.

Sigur, am fost mâhnit când mi s-a transmis ceea ce a spus Marius Şumudică la acel post de televiziune. Mai ales că exact în acel moment, adusesem la stadionul Giuleşti un fost jucător cu peste un deceniu de rapidism şi vreo 300 de meciuri în vişiniu, absent de 25 de ani din peisajul Grantului şi i-am oferit surpriza revederii cu vreo 8 foşti coechipieri. Cu respectivul comunicasem tot pe whatsapp, iar coechipierii fuseseră convocaţi la stadion în acelaşi mod.

Chiar dacă dau din casă, ţin să spun că un fost mare antrenor se consultă cu mine şi îl ajut cu diverse. Îmi scrie pe whatsapp, mă sună pe whatsapp, iar eu îi răspund la fel. Important este că rezolvăm lucruri.

Aşa cum spuneam la început, fug de o polemică şi de can-can-uri, nu sunt pentru mine. Şi nici nu voi intra în contradicţii cu Şumi. Dacă s-a arătat deranjat, asta este, personal gestul acelui mesaj nu îl consider unul jignitor. Mai mult, făcătura aceia care circulă pe net în care vezi Doamne Marius Şumudică mi-ar vorbi de bani şi m-ar înjura la final în engleză este doar ordinăria unui psihopat. Am ataşat atât făcătura imbecilului, cât şi mesajul trimis de mine către Şumudică. Se văd clar diferenţele din text.  După invitaţia trimisă pe whatsapp, cu Şumudică am dialogat vocal, el mi-a răspuns prin mesaj vocal pe whatsapp că ar fi venit la Centenar cu drag însă va fi plecat în vacanţă şi la final mi-a mulţumit. În acel moment nu mi-a adresat niciun reproş", a scris ofiţerul de presă de la Rapid, Lucian Ionescu. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius sumudicalucian ionescucentenar rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare