Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino, pe picior de plecare de la PSG. Singura şansă de a rămâne

Mauricio Pochettino, pe picior de plecare de la PSG. Singura şansă de a rămâne

Ligue 1

Comentarii

Mauricio Pochettino se va despărţi de PSG în această vară, anunţă presa franceză.

Ajuns la formaţia pariziană la începutul anului trecut, antrenorul argentinian nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor conducerii, astfel că ruptura este una inevitabilă. 

Conform celor de la Le Parisien, PSG va renunţa la serviciiile lui Pochettino la sfârşitul sezonului. Formaţia din capitala Franţei şi-ar fi dorit să se despartă de acesta încă de la începutul anului, dar s-au lovit de refuzul lui Zinedine Zidane, pe care îl doreau drept înlocuitor.

Tehnicianul francez în vârstă de 49 de ani a anunţat că nu vrea să preia o echipă la mijlocul sezonului. Astfel, Pochettino a rămas în capitala Franţei.

Mauricio Pochettino, la un pas de despărţire de PSG

Totuşi, faptul că PSG a fost eliminată din Cupa Franţei, încă din faza optimilor de finală, după ce a pierdut la loviturile de departajare, cu Nice, sporeşte gradul de neîncredere în capacităţile tehnicianului argentinian de a demonsta la Paris.

Un alt motiv pentru care oficialii de la PSG doresc despărţirea de Pochettino este acela că nu a reuşit să găsească o formulă de joc în care tripleta magică din atac, Messi - Mbappe - Neymar, să dea cel mai bun randament.

Pochettino mai are contract cu formaţia din capitalla Franţei până la finalul sezonului 2022-2023.

Unica sa şansă de a confirma la formaţia de pe Parc des Princes este să câştige UEFA Champions League în acest sezon. Pochettino a mai fost într-o finală de Liga Campionilor, în 2019, pe când o antrena pe Tottenham, dar a pierdut în faţa celor de la Liverpool, scor 0-1.

De asemenea, şi PSG a fost într-o asemenea finală. În 2020, formaţia pregătită la ora respectivă de Thomas Tuchel, actualul tehnician de la Chelsea, a pierdut la limită cu Bayern Munchen, scor 0-1.

În cazul în care PSG va renunţa la sfârşitul sezonului la serviciile lui Mauricio Pochettino, cele mai mari şanse sunt să o preia pe Manchester United, antrenată în prezent de Ralf Rangnick, formaţie care are un sezon departe de aşteptările fanilor.

Afla mai multe despre: mauricio pochettinopsg 

viewscnt
Articole similare