Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mbappe vrea să plece de la PSG. Clubul a fost deja informat!” Anunţul care poate contura transferul anului!

”Mbappe vrea să plece de la PSG. Clubul a fost deja informat!” Anunţul care poate contura transferul anului!

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe ar putea pleca de la Paris Saint Germain încă din această vară.

Real Madrid îşi freacă palmele de bucurie. Kylian Mbappe ar fi solicitat deja conducerii clubului Paris Saint Germain să fie lăsat să plece, anunţă jurnalistul RMC Sport, Daniel Raiolo:

”Eu ştiu că Mbappe şi-a cerut deja plecarea de la PSG, încă din această vară. Este destul de complicat, pentru că în primul rând trebuie să găsească un club care poate plăti suma solicitată de PSG. Noutatea absolută este însă că Mbappe vrea să plece, că a făcut acest pas. Dacă nu va pleca în această vară, o va face la finalul sezonului viitor, în calitate de jucător liber. Iar oficialii PSG-ului nici nu vor să audă de această variantă!” a explicat Raiolo.

”PSG trebuie să-i găsească deja un înlocuitor lui Mbappe!”

Real Madrid s-ar fi arătat interesată de Erling Haaland în această vară, ajungând deja la un acord cu atacantul norvegian, a anunţat Deportes Cuatro.

Pe lângă Haaland însă, marele vis al lui Florentino Perez este Kylian Mbappe, starul formaţiei din Capitala Franţei.

”Dacă Mbappe îşi manifestă dorinţa de a pleca, atunci PSG trebuie să caute soluţii pentru a-l înlocui, şi nici asta nu e uşor. Dar, vestea momentului este că Mbappe nu vrea să mai rămână la PSG” a completat sursa citată.

O eventuală poziţie categorică a lui Mbappe, care poate deveni publică după turneul final, l-ar determina pe Florentino Perez să facă o ofertă concretă pentru transferul francezului. PSG ar solicita se pare 180 de milioane de euro pentru Mbappe, o sumă pe care Real Madrid nu este dispusă să o ofere, în condiţiile în care l-ar putea transfera gratis stagiunea viitoare.

Mbappe este cotat la 160 de milioane de euro, iar în sezonul recent încheiat a marcat 42 de goluri în 47 de meciuri pentru PSG. Totodată, starul francez a reuşit 11 pase decisive pentru coechipierii săi. Pentru serviciile sale, PSG a plătit 180 de milioane de euro celor de la AS monaco

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare