Experiențe împreună.
You are here:

Meci de gală între Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei. Ce jucători imenşi vin în România

Meci de gală între Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei. Ce jucători imenşi vin în România

Echipa națională

Fotbaliştii din Generaţia de Aur a României vor juca un meci împotriva legendelor de la FC Barcelona, pe 16 iunie, la Cluj-Napoca, iar Gică Popescu va evolua câte o repriză pentru fiecare dintre echipe.

"În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol", a declarat, luni, Gică Popescu, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Ioan Ovidiu Sabău şi de primarul Emil Boc.

Popescu, ajuns la 50 de ani, a jucat la Barcelona între 1995 şi 1997, timp în care a strâns 68 de partide şi a înscris nouă goluri. 

Meciul este inclus în prima ediţie a Sport Festivals, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 14-17 iunie. În cadrul evenimentului, vor fi promovate peste 20 de sporturi, printre care fotbal, oină, baschet, volei şi handbal.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta