Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul cu Anglia i-a convins! Ianis Hagi i-a cucerit pe jurnaliştii englezi şi spanioli: ”A dictat ritmul!”, ”Un adevărat număr 10”, ”Mă simt emoţionat când îl privesc!”

Meciul cu Anglia i-a convins! Ianis Hagi i-a cucerit pe jurnaliştii englezi şi spanioli: ”A dictat ritmul!”, ”Un adevărat număr 10”, ”Mă simt emoţionat când îl privesc!”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a avut parte de un start bun de joc împotriva Angliei. Decarul naţionalei de tineret a fost aproape de gol în minutul 4.

România U21 putea deschide scorul contra Angliei încă din minutul 4 al meciului. Ianis Hagi a şutat de la peste 30 de metri, iar portarul Dean Henderson a intervenit şi cu mult noroc şi-a salvat echipa naţională.

Hagi Junior a oferit şi câteva pase bune coechipierilor, printre care şi către Ivan care a ratat o altă ocazie imensă.

Prestaţia bună a decarului naţionalei i-a cucerit pe jurnaliştii britanici. Dominic King de la Daily Mail a scris la superlativ pe Twitter despre fotbalistul Viitorului: ”Piciorul său stâng nu e la nivelul magic al tatălui său, dar Ianis a impus ritmul contra Angliei şi a pus serioase probleme. Naţionala trebuie să-i fie recunoscătoare portarului Dean Henderson care a păstrat-o în joc” scrie King pe Twitter.

Tom Woods, fost jurnalist pentru Goal.com, actualmente în echipa de PR a La Liga are şi el cuvinte de laudă pentru Ianis: ”Indiferent ce se întâmplă e destul de clar că Ianis Hagi este un adevărat număr 10”

 

Mark Doyle exlamă şi el: ”Experimentez multe emoţii ciudate, dar minunate atunci când îl văd pe Ianis Hagi în acţiune, la 25 de ani după ce m-am îndrăgostit de tatăl său şi de piciorul său stâng”

 

Majo Gonzalez, fost comentator sportiv la Sky Sports a reacţionat şi el la adresa lui Hagi Junior: ”În acest moment se desfăşoară Campionatul European de Tineret U21. Vă zic asta pentru că joacă Ianis Hagi şi cred că trebuie să ştiţi. Îmi veţi mulţumi mai târziu”

 

Şi jurnaliştii spanioli îl plac pe Hagi. Aritz Gabilondo de la cotidianul AS notează în timpul meciului: ”Ianis Hagi e dreptaci, dar îşi utilizează foarte bine ambele picioare. Tatăl său era doar stângaci. Arată multe lucruri interesante băiatul, bun fotbalist” scrie acesta pe Twitter.

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagiromânia u21 

viewscnt
Articole similare