Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul de mâine dintre Germania şi România contând pentru prima etapă din grupă a Campionatului European de handbal feminin se va juca

Meciul de mâine dintre Germania şi România contând pentru prima etapă din grupă a Campionatului European de handbal feminin se va juca

Sporturi

Comentarii

În ciuda faptului că o componentă a naţionalei de handbal feminin a României, Laura Moisă, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, meciul de debut dintre România şi Germania de mâine se va juca.

Naţionala de handbal a Germaniei a solicitat o amânare a jocului de mâine cu România după cazul de coronavirus depistat marţi în naţionala noastră. Laura Moisă este componenta naţionalei care a fost depistată pozitiv la ultimul control. Federaţia Europeană de Handbal EHF a respins cererea din partea Federaţiei Germane de Handbal (DHB) pentru a amâna jocul din Kolding, Danemarca.

Extrema dreapta Laura Moisă a fost testată pozitv la sosirea în Danemarca, iar toată delegaţia României a fost plasată în izolare. Ea va fi testată încă o dată, joi dimineaţă. Denisa Dedu, colega de cameră a Laurei Moisă, a efectuat prima testare miercuri. De asemenea, Dedu va mai efectua o testare joi.

"Fiecare jucătoare va avea dreptul să decidă dacă apare joi pe teren sau nu." a declarat antrenorul nemţoaicelor.

Ultimele teste făcute de componentele naţionalei României au ieşit negativ.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: romania handbal 

viewscnt
Articole similare