Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Farul - FCSB a fost mutat din nou! Când se va disputa partida amânată iniţial din pricina focarului de Covid de la formaţia roş-albastră

Meciul Farul - FCSB a fost mutat din nou! Când se va disputa partida amânată iniţial din pricina focarului de Covid de la formaţia roş-albastră

Superliga

Comentarii

Partida Farul - FCSB trebuia să se joace pe 24 octombrie, dar a fost amânată din pricinca focarului de Covid izbucint la formaţia roş-albastră.

Pe la mijlocul lunii octombrie, la FCSB a izbucnit un focar de Covid-19. Edi Iordănescu şi stafful său au fost cei afectaţi iniţial, ca apoi mai mulţi fotbalişti din lot să fie şi ei depistaţi pozitiv.

Din această cauză, FCSB s-a prezentat la meciul cu Mioveni cu doar 13 jucători, dintre care doi portari, iar pe următoarele două partide nu a putut să le dispute.

Dacă meciul cu Voluntari, din Cupa României, a fost anulat şi pierdut la masa verde de ”roş-albaştri”, duelul cu Farul, din a 13-a etapă a Ligii 1, a fost amânat şi mutat pe patru noiembrie, la ora 17:30.

Meciul Farul - FCSB a fost mutat din nou!

Între timp, LPF a anunţat că partida a fost mutată la ora 20:30, la cererea deţinătorului drepturilor TV.

La solicitarea deţinătorului de drepturi tv, meciul restanţă din etapa a 13-a, dintre Farul Constanţa şi FCSB, se va disputa joi, 4 noiembrie, cu începere de la ora 20:30 în loc de ora 17:30, cum fusese programat iniţial”, se arată în mesajul transmis de LPF.

Farul şi FCSB sunt despărţite de şase puncte în clasament, cu formaţia lui Gică Hagi la un loc sub poziţiile de play-off. Ambele echipe au un meci în minus disputat faţă de restul echipelor din Liga 1.

Cu o victorie joi, ”roş-albaştrii” ar putea urca pe poziţia secundă, la şase puncte în spatele liderului CFR, în timp ce constănţenii ar putea urca pe poziţia a patra, peste Rapid, Voluntari şi Botoşani.

Afla mai multe despre: fcsbfarul constanţafarul fcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare