Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala României a fost la un pas să piardă duelul cu Islanda la ”masa verde”: ”Nu veneau şi pierdeam cu 3-0”

Naţionala României a fost la un pas să piardă duelul cu Islanda la ”masa verde”: ”Nu veneau şi pierdeam cu 3-0”
Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a dezvăluit că România a fost la un pas de a pierde confruntarea cu Islanda, programată pe 11 noiembrie, la ”masa verde”.

Şansele României de a prinde barajul pentru Campionatul Mondial au fost aproape de a fi spulberate dinaintae disputării ultimelor două partide.

Selecţionata condusă de Mirel Rădoi ar fi putut pierde cu 3-0, la ”masa verde”, ultimul meci din calificări disputat acasă, împotriva Islandei.

Motivul pentru care ”tricolorii” ar fi putut rata calificarea la baraj este unul halucinant. Restricţiile impuse de Guvernul României ar fi putut costa-o pe România.

Conform acestora, sportivii nevaccinaţi nu au dreptul de a se caza la hotelurile din ţară, astfel că fotbaliştii islandezi ce nu s-au vaccinat nu ar fi putut face deplasarea, iar UEFA le-ar fi înmânat victoria.

Este responsabilitatea României ca gazdă să asigure condiţiile adversarilor, iar aceştia ar fi putut beneficia de interdicţia la hotel şi obţine victoria cu 3-0 fără să dispute meciul.

Însă, Eduard Novak a dezvăluit că islandezilor li se vor acorda condiţii speciale pentru a se putea caza şi fără vaccin, ca România să nu piardă duelul la ”masa verde”.

Naţionala României a fost la un pas să piardă duelul cu Islanda la ”masa verde”

Am reuşit să rezolvăm acestă situaţie a federaţiei cu meciul cu Islanda, ca jucătorii să aibă condiţie specială, să se poata caza, să poată veni în România şi să poată juca.

Era problemă că nu veneau şi pierdeam cu 3-0. Era o problemă cu cazarea sportivilor la hotel. În condiţiile actuale nu puteau să cazeze sportivii”, a declarat Eduard Novak.

Deşi islandezii se vor putea caza fără vaccin, restul restricţiilor rămân în vigoare,a stfel că partida se va disputa fără spectatori.

Pe locul doi în grupă, la un punct în faţa Macedoniei de Nord şi Armeniei, România mai are două partide din calificări de disputat, împotriva ultimelor două clasate.

România - Islanda se va disputa la Bucureşti, pe arena din Ghnecea, pe 11 noiemrbie, în timp ce duelul cu Liechtenstein se va disputa la Vaduz, pe 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăeduard novakromâniaromânia islanda 

viewscnt
Articole similare