Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meritul lui Florin Manea pentru transferul lui Drăguşin, pus la îndoială în direct. Cosmescu: ”Nu trebuie felicitat”/ Pandi: ”A avut multă încredere” | EXCLUSIV

Meritul lui Florin Manea pentru transferul lui Drăguşin, pus la îndoială în direct. Cosmescu: ”Nu trebuie felicitat”/  Pandi: ”A avut multă încredere” | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Manea este impresarul care a realizat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, cel mai scump din istoria fotbalului românesc. Deşi mulţi foşti fotbalişti i-au dat credit lui Manea pentru acest transfer istoric, Bogdan Cosmescu este de părere că meritul este doar al jucătorului.

Panduru şi Cosmescu s-au contrazis în direct! ”Pandi” sare în apărarea impresarului. ”A avut dreptate”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au avut păreri diferite referitor la meritele pe care le are Florin Manea în tranferul lui Drăguşin la Tottenham. Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Sport Report, i-a dat dreptate fostului jucător de la Steaua, care i-a dat credit impresarului.

Bogdan Cosmescu: Trebuie felicitat Drăguşin, nu Manea. 

Basarab Panduru: Şi Manea. Nu am văzut în ultimii ani care să ne vorbească cu atât de multă încredere despre un jucător. A vorbit despre Drăguşin de două ori pe zi, dar a avut dreptate.

Silviu Tudor Samuilă: Îţi aduc aminte de Anamaria Prodan. Când avea un jucător, vorbea de el de dimineaţă până seară.

Bogdan Cosmescu vede o diferenţă uriaşă de nivel între Liga 2 şi Superligă

Comentatorul Orange Sport consideră că există o discrepanţă colosaşă între nivelul primelor două ligi, motiv pentru care echipa din Superligă care ajunge la baraj nu ar trebui să aibă niciun fel de emoţie, dat fiind jocul modest prestat de echipele din al doilea eşalon.

„La cum arată Liga 2, la cât de slab e nivelul din Liga 2, echipele din Superligă nu pot pierde barajul! Nu cred că poţi pierde barajul, e o nebunie. Deci în principiu trebuie să eviţi locurile 15, 16 ca să te salvezi de la retrogradare. Barajul nu ar trebuie să fie o problemă”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin manearadu drăguşintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare