Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar transmis de Nicolae Dică jucătorilor în vestiar: "Asta trebuie să facem dacă vrem să fim campioni!"

Mesajul clar transmis de Nicolae Dică jucătorilor în vestiar: "Asta trebuie să facem dacă vrem să fim campioni!"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte de primul meci al sezonului de Liga 1, cel cu Astra, iar Nicolae Dică ştie ce mai are de făcut la echipa care de 3 ani nu reuşeşte să câştige titlul de campioană, deşi face cele mai mari investiţii din fotbalul românesc.

"Trebuie să avem aceeaşi atitudine la fiecare meci din campionat cum avem la partidele din Europa League şi să fim mult mai uniţi decât anul trecut. Voi încerca ca jucătorii care pot evolua din trei în trei zile să o facă, dar trebuie să ţinem cont că sunt jucători cu experienţă, care trebuie să fie şi ei odihniţi.

Îi văd mai uniţi, îi văd cu o dorinţă mai mare să reuşim să câştigăm campionatul. Am jucători care sunt de doi ani la echipă, de trei, care nu au reuşit să câştige titlul şi îşi doresc foarte mult acest lucru! În mare mi-am fixat şi primul "11" pentru primul meci, aşteptăm să înceapă campionatul acum", spune Dică.

Antrenorul de 38 de ani, proaspăt absolvent al licenţei PRO mai spune: "Deja au plecat jucători şi cred că este de ajuns, nu mai trebuie să pierdem pe nimeni. Doar dacă vine o ofertă extraordinară şi suntem forţaţi să-i dăm drumul.

Budescu a fost un jucător important pentru noi, păcat că nu am reuşit să câştigăm campionatul, fiindcă îşi dorea asta foarte mult. Mă bucur că am putut să-l antrenez şi îi urez baftă acolo.

La veniri e clar că mai avem nevoie de un atacant şi de un fundaş central. Dacă nu vom reuşi să aducem ceva de calitate, vom merge în continuare cu lotul pe care-l avem. Eu am mare încredere în aceşti jucători şi la sfârşitul sezonului sper să ne îndeplinim obiectivele".

Afla mai multe despre: fcsbliga 1nicolae dicamesajsteauajucatori 

viewscnt
Articole similare