Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Victor Becali după ce Dragoş Grigore a ales-o pe Rapid peste Dinamo: ”Ce să facă, să se ducă în insolvenţă?”

Mesajul lui Victor Becali după ce Dragoş Grigore a ales-o pe Rapid peste Dinamo: ”Ce să facă, să se ducă în insolvenţă?”
Comentarii

Decizia lui Dragoş Girgore de a semna cu Rapid în loc de Dinamo i-a revoltat pe ”câini”, însă fostul impresar, Victor Becali, i-a luat apărarea fundaşului central.

Dragoş Grigore s-a despărţit de Ludogoreţ după trei ani şi trei titluri în Bulgaria, iar acesta era aşteptat înapoi acasă, la Dinamo. Fanii din PCH îi transmiseseră un mesaj fundaşului prin intermediul unei postări pe Facebook (DETALII AICI), însă fostul ”câine” nu a fost dispus să revină în Ştefan cel Mare, din pricina problemelor financiare.

Astfel, fundaşul central se întoarce la Bucureşti, însă va juca la marea rivală, Rapid. Decizia lui Dragoş Grigore i-a revoltat pe fanii dinamovişti, care consideră decizia fotbalistului o trădare, în ciuda faptului că situaţia de la club este una dezastruoasă. Însă Victor Becali a sărit în apărarea jucătorului, explicând că orice profesionist trebuie să ia deciziile cele mai bune pentru cariera sa.

Mesajul lui Victor Becali după ce Dragoş Grigore a ales-o pe Rapid peste Dinamo

”A făcut o achiziţie bună, părerea mea. Domne, PCH-ul are alte probleme de rezolvat înainte de a aduce jucători precum Dragoş Grigore. Ce să facă, să se ducă în insolvenţă? Are şi el copii, are şi el problemele lui. Asta este, cât a fost la Dinamo, şi-a făcut datoria.

Trebuie să terminăm odată cu chestia asta. Fotbalistul, antrenorul, sunt profesionişti şi se duc unde le este bine, pentru că nu joacă până la 70 de ani, cât au făcut acum vârsta pensionării. Viaţa lor este scurtă şi trebuie să-şi vadă interesul”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

Dragoş Grigore a petrecut un an la echipa secundă a lui Dinamo, după ce a fost adus de la CFR Timişoara, înainte de a face pasul la prima echipă. În Ştefan cel Mare, Grigore a ajuns căpitan şi a disputat 149 de partide pentru ”câini”, marcând zece goluri. În cei cinci ani petrecuţi cu Dinamo, fundaşul a ridicat o Cupă şi o Supercupă.

Afla mai multe despre: dinamo bcuureştipchddbdragoş grigorevictor becaligrigore rapid 

viewscnt
Articole similare