Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Xherdan Shaqiri pentru România, după partida de pe Arena Naţională

Mesajul lui Xherdan Shaqiri pentru România, după partida de pe Arena Naţională

Echipa națională

Comentarii

Xherdan Shaqiri (32 de ani), jucătorul celor de la Chicago Fire, a avut cuvinte de laudă pentru naţionala României, după prestaţia excelentă a "Tricolorilor" lui Edi Iordănescu.

Fostul jucător al celor de la Liverpool a vorbit despre presiunea simţită în timpul partidei dintre România şi Elveţia, partidă câştigată de "Tricolori" cu scorul de 1-0.

"În viaţă în general trebuie să te aştepţi la orice, iar în fotbal nu ştii niciodată dinainte ce se poate întâmpla. România a făcut o campanie de calificare bună şi merită în totalitate să fie pe primul loc.

Adversarii au câştigat şi astăzi, aşa că îi felicit. Poate vom fi în aceeaşi grupă la turneul final şi ne vom întâlni din nou. Da, mi-ar plăcea, de ce nu? Jucătorii români sunt competitivi şi îmi place să joc împotriva lor", a declarat Shaqiri.

Xherdan Shaqiri: "Pe acest stadion cu aceşti suporteri fanatici e dificil"

"Nu pot să spun că România a fost azi echipa mai bună, pentru că a jucat pe contraatac. Noi am avut posesia, ne-am creat ocazii mai multe, dar pe acest stadion cu aceşti suporteri fanatici e dificil.

Şi dacă nu înscrii, adversarul te prinde pe contraatac. România a reuşit să marcheze, iar apoi s-a apărat foarte bine", a continuat fotbalistul elveţian.

Naţionala care îi dă fiori lui Florinel Coman la EURO 2024: „Joacă «Regele» acolo, nu mi-aş dori cu ei!”

„Ne-am bucurat cu toţii, a fost stadionul plin. Mă aşteptam să vină lumea după meciul cu Israel. Grupa a fost accesibilă. Când îţi doreşti ceva cu adevărat, trebuie să crezi. Ne-am făcut datoria, acum trebuie să muncim mai mult. Sunt foarte încrezător. 

Nu mi-aş dori Portugalia. Am văzut că a marcat 34 de goluri în preliminarii, cu «regele» Cristiano Ronaldo. Nu ştiu pe cine mi-aş dori. De noi depinde totul, nu de adversar”, a spus Florinel Coman după victoria cu Elveţia.

Afla mai multe despre: elvetiaxherdan shaqiriromaniaarena nationalaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare