Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul postat de Facebook de Răzvan Burleanu, la 24 de ore după ce a câştigat un nou mandat la FRF

Mesajul postat de Facebook de Răzvan Burleanu, la 24 de ore după ce a câştigat un nou mandat la FRF

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a revenit cu o postare pe Facebook, la aproximativ 24 de ore după ce a câştigat un nou mandat de preşedinte la Federaţia Română de Fotbal. Burleanu a anunţat că s-a apucat deja de treabă.

Răzvan Burleanu a rămas preşedinte FRF după ce a obţinut o victorie zdrobitoare la alegerile de joi. Şeful de la Casa Fotbalului a convins 168 de electori să-l voteze, în timp ce Ionuţ Lupescu a adunat doar 78 de voturi. La 24 de ore de la reconfirmarea în funcţie, Burleanu a revenit cu un mesaj pe care l-a postat pe contul său de Facebook.

Acesta a ţinut să le mulţumească tutturor celor care i-au transmis felicitări şi spune că a reţinut şi câteva dintre criticile pe care le-a primit. Burleanu a anunţat că s-a apucat deja de treabă:

”Mulţumesc tuturor pentru felicitări şi pentru susţinere! Le mulţumesc şi celor care m-au criticat civilizat, am reţinut câteva idei şi din tabăra lor. La FRF munca a început din ziua 1 a noului mandat, am ţinut şedinţa obişnuită de management, aşa cum am anunţat chiar în plenul de ieri. Am văzut un pic ce a fost bine, ce a fost rău, şi apoi am discutat ce avem de făcut acum, pe termen scurt. Football first”, a fost mesajul postat de Burleanu pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfionut lupescu 

viewscnt
Articole similare