Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de Claudiu Keşeru după plecarea de la Ludogoreţ: "După aproape şase ani, a venit timpul!"

Mesajul transmis de Claudiu Keşeru după plecarea de la Ludogoreţ: "După aproape şase ani, a venit timpul!"

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru (34 de ani) a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, vineri, în ziua în care a fost oficializată despărţirea sa de Ludogoreţ, campioana Bulgariei.

Mesajul transmis de Claudiu Keşeru după plecarea de la Ludogoreţ

Keşeru a plecat de la Ludogoreţ pe uşa din dos, după ce a fost trimis la echipa a doua şi contractul său a fost reziliat. Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu atacantul, care va semna cu FCSB, dar până acum n-a fost făcut niciun anunţ oficial în această legătură. Până la oficializarea transferului la FCSB, Keşeru a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire clubului pentru care a devenit golgheter all-time în Bulgaria.

"După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club şi de la toţi suporterii lui PFC Ludogorets 1945. Am trăit aici o experienţă unică şi plec cu un palmares bogat. Sunt mândru pentru cele 9 titluri câştigate (6 campionate şi 3 Supercupe), dar şi pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reuşite în Champions League şi Europa League.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în aceşti 6 ani şi, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoştinţa pentru suporterii lui Ludogorets şi să le mulţumesc pentru mesajele lor de susţinere, atât la bine şi mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competiţiile interne, cât şi în cele europene!", a scris Claudiu Keşeru, pe Facebook.

În vârstă de 34 de ani, Claudiu Keşeru s-a transferat la Ludogoreţ în vara lui 2015. În timp, internaţionalul român a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Ludogoreţ.

Keşeru este cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Ludogoreţ, cu 139 de goluri în 243 de apariţii. Cu toate acestea, antrenorul lui Ludogoreţ l-a trimis în această vară la echipa a doua şi i-a transmis că nu se va mai baza pe serviciile sale.

Afla mai multe despre: claudiu keserumesajludogoretsplecare 

viewscnt
Articole similare