Experiențe împreună.
You are here:

Mesut Ozil şi soţia sa plătesc pentru operaţiile a 1.000 de copii

Mesut Ozil şi soţia sa plătesc pentru operaţiile a 1.000 de copii

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional german de origine turcă Mesut Ozil şi soţia sa Amine, care s-au căsătorit vineri, vor plăti pentru operaţiile a o mie de copii, în parte prin donaţiile care s-au făcut la nunta lor.

Ozil şi Amine s-au căsătorit la Istanbul, iar martor le-a fost preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Cei doi nu au vrut cadouri cu ocazia nunţii şi i-au îndemnat pe cei care doreau să participe la o strângere de fonduri pentru asociaţia BigShoe.

“Ca fotbalist profesionist, am noroc şi sunt într-o situaţie privilegiată. Îi invit pe toţi cei care doresc şi au posibilitatea să ajute pentru susţinerea unui proiect foarte special pentru noi”, a afirmat Mesut Ozil, care susţine asociaţia din 2014.

Ozil a mai finanţat până în prezent operaţiile unor copii din Brazilia (2014), Africa (2016) şi Rusia (2018). Jucătorul doreşte să mărească aria geografică a intervenţiilor chirurgicale pentru copiii aflaţi în dificultate.

În 2014, după ce Germania a câştigat Cupa Mondială, Ozil şi-a donat primele, estimate la 270.000 de euro, iar suma respectivă a permis ajutarea a 23 de copii brazilieni cu probleme medicale.

viewscnt
Articole similare