Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mi-e greu să mă despart de Cluj”. Edi Iordănescu, moment de sinceritate: „M-am ataşat de echipa aceasta”

„Mi-e greu să mă despart de Cluj”. Edi Iordănescu, moment de sinceritate: „M-am ataşat de echipa aceasta”

Superliga

Comentarii

CFR a câştigat sub comanda lui Edi Iordănescu al 7-lea trofeu din istoria clubului.

„Mi-e greu să mă despart de Cluj”. Edi Iordănescu, moment de sinceritate: „M-am ataşat de echipa aceasta”

Edi Iordănescu a condus 29 de meciuri, în care a obţinut 20 de victorii, 5 remize şi 4 înfrângeri. În urma acestor rezultate, CFR-ul a devenit, şi anul acesta, campioana României.

Deşi a reuşit această performanţă, un nou contract în Gruia pentru următorul sezon pare tot mai departe de Edi Iordănescu.

Întrebat despre actualul sezon, antrenorul a mărturisit: „A fost o provocare majoră. Nu putem contesta că echipa a avut o medie de vârstă ridicată, mai mult decât atât şi calendarul a fost extrem de provocator, cu jocuri din trei în trei zile sau, uneori, patru zile. Aşadar, a trebuit să facem o strategie aparte.

„Am apelat la un sistem mai accentuat de rotaţie”

În primul rând, aţi văzut că am apelat la un sistem mai accentuat de rotaţie, cu patru-cinci şi chiar şi şase schimbări de la un joc la altul. Chiar dacă nu-mi place să fac acest lucru ...”.

Edi Iordănescu ar putea pleca de la CFR Cluj, imediat după ce a adus titlul de campion în Gruia. Cele două părţi încă poartă negocieri, iar campioana e pregătită să se replieze, în cazul în care fiul fostului selecţioner părăseşte echipe.

„Vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul şi pentru tot concursul pe care şi l-au dat”

În interviul acordat recent pentru lpf.ro, Iordănescu lasă de înţeles că va pleca din Gruia.
„Vreau să vă asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, sută la sută. M-am ataşat de loc, de oraş, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieţi, de echipă ... De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul şi pentru tot concursul pe care şi l-au dat.

Mi-e greu să mă despart de oamenii din Cluj. Mi-aş fi dorit să fiu implicat în reconstrucţia echipei pentru că va fi nevoie de acest lucru fiind foarte mulţi jucători la final de contract. Mi-e greu să mă despart de suporteri, cu care chiar dacă n-am interacţionat foarte mult, pentru că nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai înalt nivel şi pentru asta mi-aş fi dorit să fiu mai departe antrenorul echipei lor”
, a declarat Edi Iordănescu pentru lpf.ro.

CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 campioane la rând.

  • 4 titluri consecutive a cucerit CFR Cluj

Ore decisive pentru banca lui CFR Cluj! Ultimele informaţii despre Edi Iordănescu. Campioana, pregătită: "Sunt antrenori liberi pe piaţă"

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordănescucampioana romaniei 

viewscnt
Articole similare