Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, ce lovitură! Fotbalistul, foarte aproape de un transfer la Craiova! "M-a dorit şi CFR Cluj, dar..." EXCLUSIV

Mihai Rotaru, ce lovitură! Fotbalistul, foarte aproape de un transfer la Craiova! "M-a dorit şi CFR Cluj, dar..." EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Veteranul dintre buturile celor de la Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca (37 de ani), a fost aproape de un transfer la Universitatea Craiova, în această vară, însă mutarea nu s-a mai realizat, spre dezamăgirea fotbalistului şi a oficialilor din Bănie.

Deseori, portarii sunt precum vinul, cu cât sunt mai în vârstă, mai experimentaţi, devin mai valoroşi. Este şi cazul lui Răzvan Pleşca, considerat unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 sezonul trecut. Intervenţiile sale au dus Gazul "falimentar" în play-off.

Lovitură pentru Mihai Rotaru şi Universitatea: "Poate am clauză de 700 de milioane şi eu nu ştiu..."

Drept răsplată, a ajuns în vizorul celor de la Universitatea Craiova, ce doreau un al doilea portar de valoare în lot, alături de Mirko Pigliacelli, care şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a părăsi Bănia. Transferul nu s-a realizat, iar fotbalistul a rămas la Mediaş.

"S-a vorbit mult şi despre plecarea lui Messi la Man City, dar până la urmă e tot la Barcelona, se antrenează tot la Barcelona şi e sub contract tot cu Barcelona. S-a discutat despre acest transfer, prea multe detalii nu cunosc, nu ştiu ce au negociat conducerile celor două cluburi, e posibil să am o clauză de reziliere de 700.000.000 euro de care nu ştiam, aşa că probabil voi rămâne la Mediaş şi în acest an. Sunt sub contract cu Gaz Metan şi nu mi l-am prelungit acum, era prelungit încă de anul trecut până în vara lui 2021", a declarat Pleşca, într-un interviu EXCLUSIV pentru Telekom Sport.

Răzvan Pleşca este unul dintre jucătorii cu personalitate din fotbalul românesc, care nu se teme să spună spună lucrurilor pe nume, într-un mod aparte, într-un stil caracteristic, de cele mai multe ori plin de umor.

"(Nu-ţi pare rău că n-ai făcut pasul către Craiova?) Probabil după retragere voi fi unul dintre acei jucători care îşi vor plictisi prietenii povestindu-le cum a avut el oferte de la echipe mari şi nu a fost lăsat să plece. Au fost discuţii şi cu CFR, şi cu Rapid, şi cu Vaslui, prima dată prin 2011 cu CFR şi prin 2015. Putem spune că acum începe campionatul, din etapa a treia, în mare parte echipele şi-au stabilit loturile şi primul 11", a completat Răzvan Pleşca.

Sezonul trecut, Răzvan Pleşca a apărat în 34 de partide, din totalul de 36, şi a încasat 43 de goluri, dintre care 13 în play-off, acolo un Gaz Metan, din cauza problemelor financiare, a fost obligată să facă doar figuraţie.

În cariera sa, Răzvan Pleşca a evolua pentru patru formaţii: defuncta FC Naţional, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Portarul se află la Mediaş din 2010, exceptând sezonul 2015/2016, când a fost împrumutat la FC Botoşani.

  • 200.000 de euro este cota piaţă a lui Pleşca, conform Transfermarkt.
  • 280 de meciuri a adunat în Liga 1, Răzvan Pleşca.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare