Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer ISTORIC la Universitatea Craiova. Rotaru a dat marea lovitură. Koljic semnează în Germania

BREAKING NEWS | Transfer ISTORIC la Universitatea Craiova. Rotaru a dat marea lovitură. Koljic semnează în Germania

Fotbal

Comentarii

Fanii polonezilor de la Lech Poznan îl regretă pe atacantul celor de la Universitatea Craiova, Elvir Koljic, şi anunţă că acesta se pregăteşte de un nou transfer, după ultima prezenţa în tricoul echipei naţionale a Bosniei.

Înainte de a ajunge la Universitatea Craiova, Elvir Koljic (25 de ani) şi-a încercat norocul în Polonia, la Lech Poznan. FC Krupa îl împrumutase pentru cinci luni, din februarie până în iunie 2018, însă clubul la care a crescut Robert Lewandowski nu a putut să vadă adevăratul potenţial al fotbalistului. Şi chiar dacă l-a observat, nu a avut răbdare cu acesta.

Elvir Koljic s-a accidentat la Poznan şi a apucat să bifeze doar cinci meciuri în prima ligă poloneză, dar şi trei meciuri în liga treia, acolo unde Lech l-a trimis pentru reabilitare fizică. Au refuzat să plătească clauza de transfer definitiv, solicitând un nou împrumut. Bosniacii au luat propunerea drept lipsă de respect şi au refuzat-o. A mai jucat două luni la Krupa (7 meciuri - 8 goluri), apoi a venit transferul la Universitatea Craiova.

Transfer uriaş la Universitatea Craiova. Koljic, dorit în Germania

"Puteţi avea de obiectat cu privire la îndepărtarea rapidă a lui Elvir Koljic, care a ajuns la noi ca al treilea atacant, chiar la sfârşitul perioadei de transferuri din iarna lui 2018. Bosniacul s-a accidentat, apoi Lech Poznan nu a ştiu ce să facă cu el.

La final, a vrut să-l mai aducă împrumut, de ori, însă FC Krupa nu a fost de acord. Bosniacii l-au vândut în România, acolo unde atacantul a crescut şi a făcut senzaţie. A jucat recent într-un meci contra Poloniei şi se vorbeşte de un nou transfer pentru el", au scris polonezii de la "kkslech.com".

La Universitatea Craiova, chiar dacă a mai avut probleme cu accidentările, Koljic şi-a demonstrat valoarea de nenumărate ori. Are 22 de goluri marcate în 42 de meciuri, dar şi 7 pase de gol. De asemenea, a rămas în vizorul selecţionerior naţionalei Bosniei. 

În ultima acţiune a Bosniei, Elvir Koljic a fost titular în partida contra Poloniei şi a obţinut o lovitură de la 11 metri, transformată de Haris Hajradinovic, în înfrângerea scor 1-2, pe teren propriu.

Zilele trecute, bosniecii de la "Bhlopta.com" anunţa că atacantul Universităţii Craiova ar putea ajunge în Germania: "Fotbalistul naţionalei Bosniei şi membrul echipei Craiova, Elvir Koljic, este într-o formă bună. Este din nou vechiul Elvir Koljic. Din informaţiile pe care le avem din partea lui Enes Tatarevic, mai multe cluburi din Germania sunt interesate de Koljic, care e foarte aproape de transfer", scrie bhlopta.com. 

"Există interes din liga secundă din Germania (2. Bundesliga). Vom vedea", a declarat Enes Tatarevic pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare