Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, replică elegantă pentru Florin Prunea după ce fostul portar nu s-a declarat impresionat de golul lui Octavian Popescu

Mihai Stoica, replică elegantă pentru Florin Prunea după ce fostul portar nu s-a declarat impresionat de golul lui Octavian Popescu

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a avut o replică elegantă după ce Florin Prunea a afirmat că golul înscris de Octavian Popescu în derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-3, a fost o întâmplare.

Octavian Popescu a reuşit un gol spectaculos în meciul cu CFR Cluj, încheiat 3-3. Tânărul jucător al FCSB-ului a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 25 de metri, lateral stânga, direct la vinclul de la colţul lung.

Florin Prunea nu s-a declarat însă impresionat şi a spus că Octavian Popescu a vrut, de fapt, să centreze.

Mihai Stoica, replică elegantă pentru Florin Prunea

Fostul portar al echipei naţionale a minimalizat golul înscris de Octavian Popescu. Florin Prunea a afirmat că n-a fost o reuşită chiar aşa de spectaculoasă. În plus, Octavian Popescu ar fi vrut, de fapt, să centreze.

Mihai Stoica a avut însă o replică elegantă şi a explicat că şutul lui Octavian Popescu n-a fost o întâmplare.

Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că astfel de afirmaţii sunt făcute dintr-o antipatie pe care anumiţi oameni de fotbal o au pentru Octavian Popescu:

”A zis că e specialitatea casei, dar că nu exersează şuturile de la distanţă, dar totuşi e specialitatea casei. Nu înseamnă că s-a contrazis, că nu stă Octavian după antrenament să îşi facă mingea să dea la poartă de la 30 de metri sau 25.

Nu, nu a exersat. Însă uite că îi ies, că dă de la distanţă, de la 20, de la 25 de metri. Sunt unii cărora le este antipatic Popescu, eu nu pot să înţeleg asta.

Golul e de senzaţie. Şi nu e nici încercare de a centra, e pur şi simplu gol de senzaţie”, a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare