Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihalcea la prima victorie pe banca lui Dinamo: ”Am stat în izolare ca proştii. Ne-a afectat! Nici nu ştiu pe ce loc suntem”

Mihalcea la prima victorie pe banca lui Dinamo: ”Am stat în izolare ca proştii. Ne-a afectat! Nici nu ştiu pe ce loc suntem”
Comentarii

FC Dinamo a obţinut, duminică, prima victorie în play-out, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Academica Clinceni, în etapa a VIII-a.

Straton (Dinamo) a apărat două penaltiuri la scorul de 1-0, iar Andrei Bani a marcat, la vârsta de 17 ani, primul său gol în Liga I, la al cincilea meci disputat în tricoul dinamoviştilor.

Sorescu şi Fabbrini au completat prima victorie din mandatul Adrian Mihalcea: ”Am spus că acest meci va fi unul dificil, dar noi tratăm toate meciurile cât putem de bine şi pe acesta l-am tratat ca atare. Avem jucători valoroşi, dar suntem puţin abătuţi, puţin preocupaţi. Nici nu mă interesează că victoria a fost norocoasă, i-am felicitat pe băieţi” a spus Mihalcea, după meci.

”Sunt supărat pentru că meciurile trecute tot pe greşeli individuale am pierdut. Azi, băieţii au dat dovadă de maturitate. Astăzi ne vom bucura, iar de mâine începem pregătirea pentru meciul de Cupă. Am pierdut acasă cu 3-0, obiectivul nostru principal este acela de a ne salva. Voi vedea cum ne vom creiona strategia, pentru că trebuie să ne prezentăm şi să creştem în aşa fel încât să câştigăm” a mai adăugat tehnicianul ”câinilor”

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a fost nevoit să-l imite pe tehnicianul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, în debutul partidei cu Academica Clinceni. El l-a schimbat pe Borcea după un minut: ”Avem copii talentaţi. Îmi pare rău de Borcea, vorbisem cu el şi i-am explicat situaţia. Bani e foarte talentat şi are multă maturitate în joc. Nu riscăm nimic cu aceşti copii, pentru că ştim ce pot ei. Au puterea şi capacitatea necesară pentru a face faţă. Situaţia este neplăcută cu Borcea, dar a fost o variantă de sacrificiu, atât! A fost o gândire tactică şi fac orice să avem rezultate. Vom vedea în meciurile următaore dacă va juca mai mult. Nu trebuie să se interpreteze altfel decât s-a întâmplat, pentru că aceast este strategia” a explicat el după meci.

”Am reuşit prima victorie în playout. Noi am stat cel mai mult în carantină, apoi ca proştii am stat şi în izolare, când alte echipe nu au stat. Nu ştiu care sunt regulile, dar am suferit în primele meciuri şi din cauza asta. Eu nu mă uit la clasament, nici nu ştiu pe ce loc suntem. Momentan nu mă uit la el” a încheiat Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare