Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta, dărâmat după eliminarea la limită în faţa lui Bayern Munchen: "Nu mi-am putut găsi cuvintele în faţa jucătorilor"

Mikel Arteta, dărâmat după eliminarea la limită în faţa lui Bayern Munchen: "Nu mi-am putut găsi cuvintele în faţa jucătorilor"
Comentarii

Arsenal a fost eliminată din UEFA Champions League, în faza sferturilor de finală, de Bayern Munchen, scor 1-0, 3-2 la general.

"Tunarii" au avut parte de un parcurs excelent în UEFA Champions League, la primul sezon după o pauză de şapte ani, în care nu au reuşit să termine în primele patru echipe din Premier League.

Mikel Arteta a apărut vizibil dezamăgit la interviurile de după înfrângerea şi eliminarea echipei sale în faza sferturilor de finală, în faţa campioanei Germaniei, Bayern Munchen. Bavarezii s-au impus la limită pe teren propriu. Joshua Kimmich a înscris singurul gol al partidei de pe Allianz Arena.

Fotbalistul polivalent din echipa lui Thomas Tuchel a înscris cu capul, în prima repriză a meciului şi a stabilit scorul final al dublei manşe, 3-2.

Mikel Arteta a dezvăluit dezamăgirea din vestiar, cât şi propria suferinţă, după ratarea calificării în semifinalele UEFA Champions League, performanţă pe care "tunarii" au mai atins-o doar de două ori în întreaga istorie a clubului.

Mikel Arteta: "Am avut momentele noastre, dar ne-a lipsit ceva"

"Nu am mai fost în Liga Campionilor de şapte ani, nu am mai fost în această poziţie de 14 ani, dar intenţia noastră este să trecem cât mai rapid peste tot ce s-a întâmplat. Din păcate, nu am reuşit să o facem, aşa că trebuie să învăţăm din asta, cu mine în frunte, şi să  câştigăm dreptul de a fi în aceeaşi poziţie sezonul viitor.

Evident, sunt foarte trist. Vestiarul este foarte dezamăgit. Am avut multe speranţe şi am investit foarte mult pentru a trece mai departe, dar diferenţele în această competiţie sunt super mici şi ne-a lipsit capacitatea de a face diferenţa.

Am avut din nou momentele noastre. Cred că echipa a jucat cu multă personalitate, dar ne-a lipsit acel moment magic la un moment dat, sau posibilitatea de a forţa o greşeală, pentru că trebuie să se întâmple şi asta pentru a trece mai departe. Trebuie să-l felicităm pe Bayern; au făcut-o şi au trecut de noi.

În seara asta, probabil că nu mi-am găsit cuvintele potrivite pentru a conduce jucătorii, pentru că trebuie să trecem prin această durere şi acestă emoţie. Am lucrat timp de nouă, zece luni, aşa că rog pe toată lumea să fie alături de jucătorii noştri pentru a-i sprijini şi pentru a vedea partea bună a situaţiei, pentru că ceea ce fac ei este incredibil.", a declarat Mikel Arteta, vizibil afectat de deznodământul partidei, pentru site-ul oficial al celor de la Arsenal.

Afla mai multe despre: mikel artetabayern munchenarsenaluefa champions league 

viewscnt
Articole similare