Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rodri, reacţie sinceră după ce Manchester City a dominat-o pe Real Madrid: "Am văzut o singură echipă pe teren"

Rodri, reacţie sinceră după ce Manchester City a dominat-o pe Real Madrid: "Am văzut o singură echipă pe teren"
Comentarii

Manchester City a fost învinsă de Real Madrid în ultimul meci al sferturilor de finală din UEFA Champions League, la penalty-uri, în urma unui meci în care "cetăţenii" au pus în mod constant presiune aspura echipei de pe Santiago Bernabeu.

Rodri, unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Pep Guardiola de la Manchester City a analizat înfrângerea echipei sale la penalty-uri, în faţa celor de la Real Madrid, într-un meci din faza sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Mijlocaşul iberic a recunoscut faptul că gazdele au dominat complet partida de pe Etihad, dar nu le fură din merite oaspeţilor, care au reuşit să se închidă perfect, până la reuşita lui Kevin De Bruyne, din actul secund al celor 90 de minute.

Fostul jucător al celor de la Atletico Madrid a apreciat devotamentul jucătorilor antrenaţi de Carlo Ancelotti, şi crede că perseverenţa acestora le-a adus calificarea în semifinalele din Champions League. Însă, Rodri susţine faptul că toate ocaziile pe care echipa sa le-a avut ar fi trebuit să ducă spre o victorie şi o calificare în semifinale.

Rodri: "Au ştiut să sufere"

"Sa fiu sincer, astăzi am văzut o singură echipă pe teren. Din punct de vedere al apărării au ştiut să sufere, ştim cu toţii, desigur, cât de bună este Real Madrid, dar părerea mea este că ar fi trebuit să ne calificăm, când luăm în calcul toate ocaziile pe care ni le-am creat, ăsta este trucul acestei competiţii. Ei ştiu să joace foarte bine, îi felicit.", a declarat Rodri, citat de Sky Sports.

În semifinale, Real Madrid va disputa o dublă manşă eliminatorie în faţa celor de la Bayern Munchen, formaţie care a trecut de Arsenal, în faza sferturilor de finală. În cealaltă semifinală, Paris Saint-Germain îşi întâlneşte una dintre cele trei adversare din faza grupelor, câştigătoarea Grupei F, Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: uefa champions leaguerodrimanchester cityman cityreal madrid 

viewscnt
Articole similare