Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a văzut tot ce a făcut Istvan Kovacs în Barcelona - PSG şi a dat verdictul: "E amuzant să privim părerile celor care îl contestă"

Cristi Balaj a văzut tot ce a făcut Istvan Kovacs în Barcelona - PSG şi a dat verdictul: "E amuzant să privim părerile celor care îl contestă"
Comentarii

Fostul arbitru internaţional şi ex-preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, i-a dat dreptate lui Istvan Kovacs, cel care a fost nevoit să ia multe decizii dificile în Barcelona - PSG, din Champions League.

Cristi Balaj a dat verdictul după ce a văzut arbitrajul lui Istvan Kovacs din Barcelona - PSG: "Să înţelegem asta"

Paris Saint-Germain şi Borussia Dortmund s-au calificat, marţi, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au eliminat formaţiile FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid. PSG s-a impus, scor 4-1, iar Borussia cu 4-2

Meciul din Spania a fost învins de protestele gazdelor, pentru eliminarea lui Araujo, după duelul cu Barciola. De asemenea, Xavi, care a primit şi el cartonaş roşu, a precizat că eliminarea jucătorului său a stricat un meci “frumos şi spectaculos”.

Cristi Balaj, unul dintre arbitrii importanţi ai României, consideră că Istvan Kovacs a făcut un meci bun şi că a luat deciziile corecte în privinţa fazelor care l-au solicitat. 

"Este trist într-o oarecare măsură, dar şi amuzant în acelaşi timp, să privim părerile celor care contestă arbitrajul lui Istvan Kovacs, dar şi părerea majoritară a celor care au apreciat arbitrajul prestat de brigada românească.

Trebuie să înţelegem că un arbitru trebuie să fluiere şi să decidă ceea ce regulamentul impune, chiar dacă într-un joc ai toate deciziile importante împotriva unei singure echipe. Cum a fost cazul Barcelonei.

Eliminarea este obligatorie. Pentru că avem un atacant care scapă într-o situaţie iminentă de a înscrie. ‘Denies the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity’, conform Legilor Jocului. Şi chiar dacă vorbim de o simplă neglijenţă, de un apărător care îl împiedică pe atacant să înainteze şi contactul a existat clar pentru că nu întâmplător au căzut ambii jucători, chiar şi apărătorul.

În această situaţie, conform recomandărilor FIFA, obligatoriu trebuie să se acorde cartonaşul roşu.

Eliminarea antrenorului şi ea e justificată. Xavi fiind un fost mare jucător. Din păcate sunt convins că şi el după ce va vedea imaginile va vedea că a greşit", a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik

Afla mai multe despre: cristi balajcristi balaj arbitruistvan kovacsistvan kovacs barcelona psg 

viewscnt
Articole similare