Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan, Juve şi Inter, luptă în trei pentru un jucător de la Real Madrid. Toate detaliile

Milan, Juve şi Inter, luptă în trei pentru un jucător de la Real Madrid. Toate detaliile

Inter Milano

Comentarii

Granzii din Serie A vor să-l transfere pe Isco Alarcon de la Real Madrid.

Francisco Alarcon Isco este unul dintre jucătorii care pot părăsi Real Madrid în această vară. Gruparea blanco ar putea renunţa la serviciile sale, în condiţiile în care madrilenii ar primi o ofertă avantajoasă pentru Isco.

Isco spre Serie A? Milan, Inter şi Juve l-ar vrea

Potrivit celor de la Todofichajes, mai multe cluburi din Italia şi Anglia s-au arătat interesate de Isco.

Cei trei granzi din Serie A îl au pe Isco de mai mult timp pe lista lor de achiziţii, iar mutarea s-ar putea produce în această vară, profitând de nemulţumirile fotbalistului, dar şi de dorinţa realului de a vinde jucători pe bani.

AC Milan are o relaţie excelentă cu Real Madrid şi speră să profite de acest lucru, ”Diavolii” încercând să încheie afacerile Brahim Diaz, Alvaro Odriozola şi Isco. Dacă primii doi ar urma să meargă pe San Siro sub formă de împrumut, Isco ar putea fi achiziţionat de AC Milan.

Inter vrea să-l aducă pe Isco după ce pare că l-a pierdut pe Christian Eriksen, în timp ce Juve îl are de mai mult timp pe lista sa pe fotbalistul spaniol.

În vârstă de 29 de ani, Isco are acum o cotă de numai 18 milioane de euro, la finalul unui sezon dezamăgitor în tricoul Realului. Mijlocaşul spaniol a bifat 336 de meciuri la Real Madrid, marcând 51 de goluri şi oferind 56 de pase decisive pentru coechipierii săi. Un rol important în viitorul fotbalistic al lui Isco îl va avea Carlo Ancelotti, italianul revenit pe banca Realului.

În precedentul său mandat, Isco a fost cel mai utilizat fotbalist de către tehnicianul italian.

Afla mai multe despre: inter milanoiscoac milanreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare