Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul turc al sportului a reacţionat: ”Suntem alături de reprezantanta noastră” Cuvinte dure folosite de Mehmet Muharrem

 Ministrul turc al sportului a reacţionat: ”Suntem alături de reprezantanta noastră” Cuvinte dure folosite de Mehmet Muharrem

Fotbal

Comentarii

Ministrul turc al Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a reacţionat pe Twitter, după ce arbitrul de rezervă al meciului PSG - Istanbul BB, Sebastian Colţescu, a fost acuzat de rasism, infomrează RMC Sport.

"Rasismul este o crimă împotriva umanităţii! Suntem alături de reprezentanta nostră, Başakşehir", a scris el.  

Clubul Istanbul Başakşehir a postat pe contul de Twitter sloganul UEFA "No to Rasism, Respect", după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu ar fi folosit un cuvânt ofensator la adresa unui oficial al grupării turce la meciul cu PSG, din ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu ar fi folosit un cuvânt jignitor la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Haţegan l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Brigada română care a fost delegată la acest meci este formată din centralul Ovidiu Haţegan, asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi rezerva Sebastian Colţescu.

Afla mai multe despre: mehmet muharrempsgcolţescu,  

viewscnt
Articole similare