Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, acuzat de fotbalistul antrenat de el! "Ucrainenii, trataţi ca nişte câini". Acuzaţiile grave lansate

Mircea Lucescu, acuzat de fotbalistul antrenat de el! "Ucrainenii, trataţi ca nişte câini". Acuzaţiile grave lansategalerie foto
Comentarii

Fostul portar de la Şahtior Doneţk, ucraineanul Rustam Khudzhamov (38 de ani), îl acuză pe antrenorul Mircea Lucescu că îi favoriza pe străinii din echipă, în timp ce ucrainenii erau trataţi nedrept.

Mircea Lucescu, acuzat de un fost fotbalist de la Şahtior Doneţk: "Nu ştiu cum vorbea cu brazilienii, dar ucrainenii erau trataţi ca nişte câini"

Rustam Khudzhamov s-a retras în 2020 din fotbal, iar în cea mai mare parte a carierei a aparţinut de Şahtior Doneţk, între 2008-2015, perioadă în care a apărat în 10 partide şi a încasat 10 goluri. Acum, fostul portar îl atacă pe antrenorul care a cucerit opt titluri de campion cu "minerii" lui Rinat Ahmetov. 

Mircea Lucescu, cel care a avut în lot câţiva brazilieni celebri la Şahtior, Alex Teixeira, Willian, Fernandinho, Luiz Adriano, Jadson sau Douglas Costa, e acuzat că i-a neglijat pe fotbaliştii ucraineni. Rustam Khudzhamov a lansat o acuzaţie gravă la adresa tehnicianului român. 

"L-am sunat odată pe Lucescu şi nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Spiridon (n.r. - colaboratorul antrenorului român) şi s-a scuzat. Ce comunicare e asta? Ce atitudine poate fi asta?", a spus fostul portar, conform Ukrainefootball.net, care citează SportArena. 

"Nu ştiu cum vorbea cu brazilienii, dar ucrainenii erau trataţi ca nişte câini. Aşa mi s-a părut mie. Vorbesc despre cei care au jucat puţin, printre care şi eu, Artem Fedetskiy. Când jucam în Europa, mereu se plângea în privinţa arbitrilor, spunea că avem o echipă mică, suntem din Ucraina", a mai spus Rustam Khudzhamov, cel care a fost mereu, la Şahtior, a doua sau a treia variantă în poartă. 

Foto: Rustam Khudzhamov, la Şahtior

Ucraina are un lot plin de fotbalişti veniţi de la Dinamo Kiev

În acest sezon, Mircea Lucescu s-a bazat pe fotbaliştii ucraineni, pe care i-a găsit la Dinamo Kiev şi cu care a cucerit titlu şi a jucat în competiţiile europene.

De altfel, Dinamo Kiev e clubul care dă cei mai mulţi fotbalişti la EURO pentru Ucraina, printre care: Georgiy Bushchan, Illia Zabarnyi, Denys Popov, Oleksandr Tymchyk, Vitaliy Mykolenko, Oleksandr Karavaev, Serhiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Viktor Tsygankov şi Artem Besedin. 

 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievsahtior donetkmircea lucescu ucraina 

viewscnt
Articole similare