Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, dezvăluiri despre cearta cu Pep Guardiola, după aproape 12 ani: "Am avut o discuţie foarte tare". Ce l-a înfuriat pe român

Mircea Lucescu, dezvăluiri despre cearta cu Pep Guardiola, după aproape 12 ani: "Am avut o discuţie foarte tare". Ce l-a înfuriat pe român
Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Pep Guardiola, în urmă cu 12 ani.

Se întâmpla pe 1 octombrie 2008, atunci când FC Barcelona o învingea, scor 2-1, în deplasare, pe Şahtior Doneţk, echipă antrenată Mircea Lucescu. Ilsinho a deschis scorul rapid, dar catalanii s-au impus graţie unei duble reuşite de Lionel Messi, în ultimele minute ale partidei. La golul victoriei, un jucător al echipei lui Mircea Lucescu era căzut pe gazon, românul fiind enervat la culme că jucătorii Barcelonei nu au dat mingea în afara terenului.

"La meciul cu Barcelona eram supărat pe faptul că jucătorii Barcelonei nu au dat mingea în afara terenului. După meci am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola, au fost lipsiţi de fair-play.

Mircea Lucescu, la un pas de demisie

Antrenorul român a mărturisit că a fost la un pas de demisie după acel incident.

"În momentul acela, la conferinţa de presă, eu eram pregătit să îmi dau demisia. Dar mi-a transmis preşedintele să nu cumva să fac acest lucru. Am avut discuţii şi cu jucătorii, la care a participat şi Rinat Akhmetov. Preşedintele a venit la echipă şi le-a spus că rămân la finalul turului campionatului şi după aceea se va lua o hotărâre", a declarat Mircea Lucescu pentru o televiziune din Ucraina.

În cele din urmă, însă, Lucescu a rămas la Şahtior, care şi-a luat revanşa în faţa Barcelonei, impunându-se în retur, pe Camp Nou, scor 3-2.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare