Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, supărat după eşecul lui Dinamo Kiev: ”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane!”

Mircea Lucescu, supărat după eşecul lui Dinamo Kiev: ”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane!”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (78 de ani), a tras concluziile după eşecul cu Beşiktaş Istanbul, într-un meci disputat pe arena din Giuleşti.

Dinamo Kiev, antrenată de reputatul Mircea Lucescu, a pierdut dramatic, joi, la Bucureşti, scor 2-3, în faţa formaţiei Beşiktaş Istanbul, în prima manşă a play-off-ului din Conference League.

Pe stadionul Giuleşti-Rapid, Beşiktaş a condus cu 1-0 la pauză, după un penalty transformat de Aboubakar, în minutul 40. 

Elevii lui Mircea Lucescu au egalat în minutul 60, prin Shaparenko, după ce au avut un gol anulat de VAR în minutul 46 – la Karavaev.

Colley i-a readus pe turci în avantaj, în minutul 64, cu o lovitură de cap, dar Dinamo Kiev a egalat repede, în minutul 66, cu o reuşită a lui Voloshin. 

Totuşi, Beşiktaş a înscris golul victoriei în minutul 90+5, când a marcat Bakhtyor Zaynutdinov. Astfel, Dinamo Kiev a pierdut cu 2-3 şi are şansa a doua la returul de la Istanbul.

Mircea Lucescu, supărat după eşecul lui Dinamo Kiev: ”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane!”

La finalul meciului din Giuleşti, Mircea Lucescu a avut o conferinţă de presă incendiară. După ce a făcut praf arbitrajul, a avut o reacţie inedită şi la adresa echipei adverse, Beşiktaş Istanbul.

”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola! E foarte greu când ai 11 jucători crescuţi în acelaşi club să te pui cu ei. Au multă experienţă. 

Dar în condiţiile astea sunt mulţumit de echipă. Au profitat de lipsa de experienţă a jucătorilor noştri şi au marcat goluri. Sunt o echipă bună. Au făcut transferuri care îi pot ajuta atât în Europa, cât şi în campionat.

Noi ne vom juca şansa până la capăt. Echipa a demonstrat că are potenţial. Puteam face 3-2 pentru noi în final, dar au marcat ei gol. Cu mai multă atenţie şi experienţă puteam câştiga acest meci. Evoluţia jucătorilor mei a fost una bună spre foarte bună. 

Eu nu înţeleg cum arbitrul a putut anula golul nostru. I-am spus arbitrului să se ducă acasă şi să revadă faza. Va fi un stadion plin la Istanbul. Va fi o atmosferă incendiară acolo. 

Sper să fim mai atenţi acolo şi să profităm de organizarea noastră bună din atac. Noi trebuie să răspundem cu o stare de spirit excepţională”, a declarat Mircea Lucescu, după meci.

Returul de la Istanbul, dintre Dinamo Kiev şi Beşiktaş, va avea loc joia viitoare, 31 august, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievgiulesticonference league 

viewscnt
Articole similare