Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu surprinde: "Dacă picam cu România, îmi dădeam demisia!" Ce şanse le dă tricolorilor

Mircea Lucescu surprinde: "Dacă picam cu România, îmi dădeam demisia!" Ce şanse le dă tricolorilor
Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a Turciei, Mircea Lucescu, a surprins duminică după tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile Campionatului European din 2020. Experimentatul antrenor a mărturisit că ar fi demisionat din funcţie dacă o întâlnea pe România în drumul spre Euro.

"E greu de spus astăzi cine este mai bun. Au fost o mulţime de surprize şi în Liga Naţiunilor, surprize care pot continua şi în preliminarii. Depinde de foarte multe lucruri, de jucătorii pe care îi ai la dispoziţie.

România are o grupă grea. Sunt mai multe echipe de acelaşi nivel, în afară de Spania. Cu toate că noi împotriva Spaniei am jucat mereu foarte bine. Nu văd de ce România nu ar învinge Spania. Eu o văd favorită pe România.

Eu sunt foarte mulţumit că nu am căzut cu România. I-am spus şi lui Răzvan că dacă picam cu România îmi dădeam demisia. Eu nu pot emoţional. Am fost căpitanul unei singure echipe, al României. Am picat cu campioana mondială (n.r. - Franţa), vom vedea. Ei vin după un Campionat Mondial câştigat", a declarat Mircea Lucescu, la Pro-X.

Echipa naţională a Turciei, pregătită de Mircea Lucescu, face parte din Grupa H a Campionatului European din 2020, alături de Franţa, Islanda, Turcia, Albania, Moldova şi Andorra. În schimb, România va evolua împotriva echipelor Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în Grupa F.

Afla mai multe despre: lucescuromaniaturcia 

viewscnt
Articole similare